ĐILAS OPET ROVARI PO STRANCI JEREMIĆA: Marinika OPELJEŠILA Vuka, dovela lidera Narodne stranke do LUDILA

Autor:

Vesti

16.06.2021

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Jeremić, predsednik Narodne stranke, ovih dana muku muči sa Marinkom Tepić, potpredsednicom stranke Dragana Đilasa, jer mu je, kako on tvrdi, maznula ideju o revanšizmu kojim on stalno preti aktuelnoj vlasti i o kojem mašta dok sanjari o svom skorom dolasku na vlast!

RepublikaFoto: Tanjug/Sava Radovanović
Dragan Đilas i Vuk Jeremić

Tepićeva je njegovu zamisao, koja mu je poslednjih meseci postala zaštitni znak, nazvala lustracijom i krenula da je promoviše, a to je Jeremića dovelo do ludila.

- Vuk godinama traži teme koje bi ga razlikovale od Đilasa jer želi na vreme da napravi otklon od njega. On tvrdi da je prvi počeo da priča o revanšizmu, da je pominjao i lustraciju, te je čak i saradnicima u stranci naredio da i oni to forsiraju - navode sagovornici za Alo.rs i dodaju da je Jeremić ubeđen da će upravo revanšizam izdvojiti Narodnu stranku kao jedinu pravu opozicionu.

- Kada je čuo da Tepićeva sada priča o lustraciji, i tvrdi da je to bolje od revanšizma, Jeremić je potpuno odlepio. Svojim saradnicima je rekao: "Nije šija nego vrat, građani ionako tu ne vide veliku razliku, namerno mi je uzela ideju". Opozicionar je ubeđen da je Đilas naredio Mariniki da mu uzme ideju i malo je preformuliše. Ubeđen je da ga Đilas ponovo minira. Vuk ionako ne voli Tepićevu i užasno mu smeta što se ona gura da bude jedan od vodećih opozicionih lidera - prepričavaju izvori iz tabora opozicije i dodaju da su tenzije među opozicionarima sve veće.

RepublikaFoto: twitter.com/INFOSRB2
Marinika Tepić

- Jeremić sada koristi svaku priliku da ogovara Tepićevu, te svojim saradnicima priča da je nedopustivo da mu ideju ukrade jedna preletačica. Iako mu mnogi skreću pažnju da je priča i o revanšizmu i lustraciji glupa, da ne nailazi na dobar odjek među građanima, on tu ideju voli jer je njegova koliko god da je glupa - poručuju izvori i dodaju da sada Vuk jedva čeka priliku da se revanšira Mariniki i ubaci se u neku njenu priču.

Doduše, Đilasova potpredsednica zaista ovih dana forsira priču o lustraciji, tvrdeći da je to bolje nego revanšizam.

- Šta je za nas lustracija? Nije revanšizam, već da oni koji su kršili ljudska prava - na slobodu izbora, informisanja, mišljenja, izražavanja, ne mogu da se kandiduju - napisala je, između ostalog, Tepićeva pre par dana na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter i na taj način dolila ulje na ranu Vuka Jeremića.

Rogovi u vreći

Lider SSP-a Dragan Đilas putem svojih medija godinama pokušava da Vuka Jeremića, predsednika Narodne stranke, istisne iz svake opozicione priče.

On na sve načine pokušava da ga zameni upravo Tepićevom, te je preko svog portala organizovao izbor za predsedničkog kandidata, forsirajući Mariniku.

Đilas i Jeremić su decenijama u jako lošim odnosima, a okidač je bio taj što je upravo Đilas izbacio Jeremića iz Demokratske stranke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading