NEVERICA: Jokić otkazao učešće na Olimpijskim igrama!

Autor: Tanjug, Republika

Sport

16.06.2021

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji košarkaš NBA lige Nikola Jokić ovog leta neće igrati za reprezentaciju Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

U izjavi za Tanjug, sjajni centar Denvera objasnio je razloge odsustva iz nacionalnog tima.

- Na moju veliku žalost, ovo je trenutak kada moram da saopštim da i pored ogromne želje, nisam u mogućnosti da nastupam za reprezentaciju. Jednostavno, stanje mog tela iziskuje duže odsustvo sa terena radi oporavka. To je stav i sugestija kluba i jedna neminovnost koju moram da prihvatim. Ubeđen sam da momci i bez mene imaju kvalitet da naprave rezultat koji će nam svima doneti mnogo radosti - rekao je Jokić Tanjugu.


Nekadašnji centar Mege ove sezone u dresu tima iz Kolorada nije propustio nijedan meč ligaškog dela sezone, od ukupno 72 utakmice, a u plej-ofu je odigrao još 10 duela i u svim mečevima je bio starter.

Od 1. avgusta 2020. godine Jokić je ukupno odigrao 109 mečeva sa prosekom od 35 minuta na terenu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mike Melon

16.06.2021 15:05

Ne treba nikad da dobiješ poziv za reprezentaciju,sezona je bila skraćena imaš 26godina dečko si u punoj snazi i tih 17-18min koliko bi provodio u reprezentaciji ne bi te oštetilo protivnici su slabi u početku samo bi dobio na snagu jasi konje po denveru