HLADAN TUŠ ZA SRBIJU: Denver spustio RAMPU - Nikola Jokić PROPUŠTA Olimpijske igre?

Autor:

Sport

15.06.2021

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, Srbin na potezu.

RepublikaFoto: Starsport
Srpski centar Nikola Jokić

Ljubitelji košarke u Srbiji sa nestrpljenjem iščekuju odluku Nikole Jokića o nastupu na Olimpijskim igrama, a američki mediji prenose da je Denver protiv.

Naime, usled brojnih povreda koje su ih zadesile u tekućoj sezoni, Nagetsi strahuju za zdravlje prve zvezde tima i najkorisnijeg igrača NBA. Stručni štab i ljudi u klubu savetovali su Džokera da preskoči igranje za Srbiju ovog leta, ali je sve na momku iz Sombora.

Naime, ističe se da će Denver stati iza Nikoline odluke, ma kakva ona bila, ali kao što je već napomenuto više bi voleli da se ne odazove pozivu selektora Srbije Igora Kokoškova.

Podsetimo, našu selekciju najpre očekuje kvalifikacioni turnir za odlazak u Tokio, a na minulom olimpijskom turniru Srbija je osvojila srebrnu medalju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mare 1

16.06.2021 06:17

Pa, to se i očekivalo od Amera.Pitanje je kako će se Jokić ponašati. Kao patriota ili uobražena zvezda,kupljena velikim parama-

biggedora

16.06.2021 17:59

Ma spustio Denver nije nego, da ga ne bi otpustili? Raskinuli ugovor? Zamisli raskine mu Denver ugovor,pa ostane na ulici, nece ga niko drugi...