VULIN O PRLJAVIM DELIMA INSPEKTORA STOLIĆA: Zviceru javljao informacije i nakon hapšenja Belivuka

Autor: Republika

Vesti

14.06.2021

19:05

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin gostujući na Nacionalnom dnevniku TV Pink pričao je o značaju i novim detaljima hapšenja inspektora Stolića, čoveka koji je Veljku Belivuku i Miljković Marku odavao informacije iz MUP-a.

printscreen/TVPink
Aleksandar Vulin

- Sve što se tiče hapšenja kapetana Stolića je sada predmet istrage, mi sada proveravamo sa kim su se sve poruke razmenjivale. Bilo je težih i opasnih trenutaka sa ovom bandom Belivuka i Miljkovića, ali ovo je verovatno najteži trenutak, on je sa svojim koelgama živeo, oni su se oslanjali na njega, tugovali zajedno, radovali zajedno, a onda se osvrnete oko sebe i vidite da vas je taj čovek prodavao za novac - rekao je Vulin i dodao:

- On je Zviceru dojavljivao informacije Zviceru i nakon pada Belivuka i Miljkovića, ne mogu da garantujem da je jedini krtici, ali svi će biti otkriveni - poručio je ministar.

Ministar je govorio i o hapšenju Aleksandra Jovičića.

- Predsednik Aleksandar Vučić je bio jasan, borićemo se protiv mafije i korupcije na svim nivoima. Svako ko se bavi korupcijom biće sankcionisan, neće biti zaštićenih. Predsednik Vučić je rekao da nema zaštićenih, i kao što vidite i nema.

Komentari (0)

Loading