IMA NEKA TAJNA VEZA! Ikodinović vrbuje predsednika KSS da se pridruži opoziciji?!

Autor: Republika

Vesti

14.06.2021

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović po svemu sudeći uortačio se opozicionim političarem i bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, otkriva Republika.

RepublikaFoto: ST/V. Lukić
Danilović i Ikodinović

Mada u ovom trenutku nije poznato šta je bio povod sastanka Danilovića i Ikodinovića, za pretpostaviti je da je jedna od tema i politika, s obzirom na to da se Ikodinović javno profilisao kao opozicioni političar, u ovom trenutku na poziciji predsednika Odbora za sport Narodne stranke Vuka Jeremića.

Od kako je ušao u političke vode, Ikodinović je u Narodnoj stranci postao prepoznatljiv kao neko ko gotovo svakodnevno kritikuje nosioce najznačajnijih funkcija u srspkom sportu, ali sudeći bar prema onome što je objavio na društvenim mrežama, na spisku za napade nije i Danilović.

- Sinoć sam proveo deo večeri sa Predragom Danilovićem. Sećate se kakav je to sportista bio! Čovek još bolji! Družimo se s vremena na vreme, a trebalo bi mnogo češće. Sale Danilović, eeeeej! - otkrio je Ikodinović na Tviteru, što su mnogi protumačili kao vrbovanje Danilovića da se uključi u rad opozicije.

Podsetimo, Danilović je ostao na čelu KSS i posle Mundobasketa na kojem se A selekcija nacionalnog tima nije naročito proslavila, a njegov reizbor pratile su brojne kontroverze.

Kako su tada pisali mediji, Danilović je na najvišoj funkciji ostao i mimo slova tada važećeg Statuta.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading