ĐILAS PONOVO VREĐAO NOVINARE I NIJE ŽELEO DA ODGOVARA NA PITANJA! Pravo građana je da znaju odakle je njegova firma prihodovala 619 miliona evra dok je bio gradonačelnik

Autor:

Vesti

12.06.2021

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas se danas u Novom Sadu ponovo poneo nasilnički kad je vređao i napadao novinare koji su mu postavljali pitanja na koje nije želeo da odgovori građanima Srbije, napisala je na Instagramu Biljana Pantić Pilja.

RepublikaFoto: ST/A. NALBANTJAN

- Pravo građana je da znaju odakle Draganu Đilasu silni milioni svuda po svetu i na koji način je njegova privatna firma prihodovala 619 miliona evra dok je bio gradonačelnik Beograda. Đilas zato hoće nacionalnu frekvenciju i paralelna uredništva medija,a sve da bi prodavao sekunde i ponovo punio svoje džepove.

Đilasova briga o ženama i deci je u najmanju ruku licemerna jer dolazi od čoveka koji je tukao trudnu suprugu i tasta o čemu postoje policijski zapisnici pa je zastrašivanjem naterao tu istu trudnu suprugu da povlači izjave.

Marinika Tepić, plaćenik Dragana Đilasa, ponovo nastavlja da laže i izmišlja i odbija da se građanima Srbije izvini za izgovorene laži i ne daje odgovor na pitanje kolika kojoj je plata u Multikomu kod gazda Đilasa, koliko je stranaka promenila,koliko je koka nosilja izbrojala u Moroviću,šta radi u društvu narkodilera i koliko alimentacionih fondova je moglo da se napravi sa novcem koji su ona i njen gazda,dok su bili na vlasti pokrali od građana Srbije - napisala je Pilja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Verica

12.06.2021 14:15

Dragan DJilas je sponzor Marinike Tepic.

Makisa

12.06.2021 15:21

Svakim danom pokzazauje sve vise i vise svoje pravo lice....

Taca

12.06.2021 15:24

Laži i uvrede i jesu u Đilasovom maniru. Od takvog čoveka ništa dobro se i ne može očekivati.

Tara

12.06.2021 15:25

Napad je najbolja odbrana i ništa neobično od Đilasa. Uopšte me ne iznenađuje njegovo ponašanje.