TAKO TO RADE PRAVI DRŽAVNICI! Vučić pomenuo Tadića i pretnje, NJEGOVA PORUKA JE OD SUŠTINSKOG ZNAČAJA!

Autor: Republika

Vesti

11.06.2021

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je zemlja u kojoj moraju da se poštuju zakoni, ali i demokratske slobode, poručio je danas predsednik Alekandar Vučić.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

On je, u izjavi Tanjugu, naglasio da upravo zato, smatra da su grafiti mržnje I pretnje upućene bivšem predsedniku Srbije I predsedniku SDS Borisu Tadiću apsolutno nedopustive.

Zatražio je od nadležnih državnih organa da u najkraćem mogućem roku pronađu lice, ili lica, koja su u ispisivanju tih grafita učestvovala.

- Srbija je zemlja u kojoj niko ne sme ni da strada, ni da ispašta zbog toga što ima drugačiji politički stav, ili mišljenje I po tom pitanju ne sme I ne može da postoji bilo kakvo "ali" - poručio je Vučić.

Lideru Socijal-demokratske stranke upućene su pretnje ispisane na grafitima u Beogradu.

Na grafitima koji su bili ispisani da zidovima u beogradskim naseljima Dorćol i Vračar stajalo je: "Smrt Borisu Tadiću".

Ako se zna da predsednik Vučić nikad nije reagovao i tražio zaštitu kada su monstuozne pretnje upućivane njemu i njegovoj porodici, jasno je kolika je razlika između njega i đilasovkse opozicije, koja ni u snu nije imala sličan zahtev.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading