KAKVIH NAS IMA, NEPRIJATELJI NAM NISU POTREBNI: Sramno saopštenje DS o Mladiću - DEMOKRATE GORE OD BAJDENA!

Autor: Republika

Vesti

09.06.2021

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Demokratska stranka izdala je zvanično saopštenje povodom presude srpskom generalu kojoj je Ratko Mladić osuđen na doživotnu kaznu zatvora zbog izmišljenog genocida u Srebrenici. Međutim, bolje da su ćutali!

RepublikaFoto: Tanjug/N. ANĐIĆ
Zoran Lutovac

Naime, u zvaničnom saopštenju koje su demokrate objavile na svom sajtu, a đilasovski mediji potup N1 brže bolje potrčali da prenesu, doslovce stoji da je "sama presuda Ratku Mladiću je očekivana i činjenica da će Ratko Mladić provesti ostatak života u zatvoru porodicama žrtava može da donese mir jer je pravda, iako spora, ipak bila dostižna".

- Porodice žrtava i svi građani mogu računati na Demokratsku stranku u svakoj akciji koja ima za cilj miran suživot i jačanje saradnje u svim državama nastalim posle raspada bivše Jugoslavije," zaključila je portparolka Demokratske stranke - stoji u saopštenju DS.

Ako se gornji redovi uporede sa onim što je rekao Džo Bajden, lako će se utvrditi da su demokrate otišle čak i korak dalje od američkog predsednika.

Istog onog Bajdena koji je bio jedan od najvatrenijih zagovornika zverskog bombardovanja SR Jugoslavije.

- Ta istorijska presuda pokazuje da će odgovarati oni koji čine užasne zločine. Time se takođe potvrđuje naša zajednička rešenost da se spreče buduća zverstva bile gde u svetu - poručio je Bajden. 

Očigledno, Bajdenova izjava daleko je "slabija" od onog što su u saopštenju napisali iz Demokratske stranke.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Ana

09.06.2021 09:30

Mogu da razumem medjunarodnu zajednicu ali ne mogu da razumem ljude iz opozicije koji blate Ratka Mladica, kao da oni nisu Srbi.

Steva

09.06.2021 09:51

To žuto zlo više u Srbiji nikada neće biti na vlasti.

Rale

09.06.2021 09:52

Bruka i sramota Srbije je DS.

Jelena

09.06.2021 09:54

Ovakva izjava od njih je sramna