(VIDEO) ZAJEDNO SMO SE IZBORILI ZA USPEŠNU SRBIJU: Predsednik Vučić objavio snimak i poslao MOĆNU PORUKU

Autor:

Vesti

07.06.2021

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je na svom instagram nalogu objavio snimak kojim su sumirani uspesi spoljne politike naše zemlje u prethodnih devet godina.

RepublikaFoto: printskrin/instagram
Aleksandar Vučić

- Veze sa zapadom i sa istokom su bolje nego u prethodne tri decenije. Srbija je bila domaćin mnogim svetskim liderima, i iza njih su ostali brojni privredni ugovori - kaže se u snimku.

- Zajedno smo se izborili za uspešnu Srbiju - napisao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (42)

Loading
Ivana

07.06.2021 14:31

Ostvaren je veliki uspeh, postignuto mnogo toga, ali pred nama je nesumnjivo još veći napredak i razvoj. Srbija je na dobrom putu i zajedno nastavljami i dalje.

Julija

07.06.2021 14:33

Srbija je sada zemlja o kojoj smo mogli samo da mastamo. Vucic je mnogo toga ucinio za sve gradjane, a odgovorna politika mira i stabilnosti nam je otvorila mnoga vrata.

vera

07.06.2021 15:05

Nastavićemo da se borimo i dalje zajedno. Napredak Srbije je evidentan i neosporan.

Nemanja

07.06.2021 15:10

Izgradnja puteva, bolnica, fabrika, maestalna borba protiv pandemije, odlična diplomatija, vraćanje ugleda naše zemlje na međunarodnoj političkoj sceni,... Bravo! Postigli smo mnogo, a tim putem nastavljamo i dalje.