VI STE IZ DIZNILENDA? Čeda se pogubio i PONOVO NAPAO voditeljku, a onda počeo da se PRAVDA!

Autor:

Vesti

06.06.2021

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider LDP-a Čedomir Jovanović gostovao je u emisiji Hit Tvit na TV Pink i tom prilikom došao u verbalni sukob sa voditeljkom Vericom Bradić.

Foto: TV Pink/printscreen
Čedomir Jovanović

Nakon voditeljkine konstatacije da joj ništa nije jasno (u vezi sa Jovanovićevim razbijanjem lokala protekle nedelje), on joj je poručio da je "celoj planeti jasno šta se dogodilo, samo njoj nije".

- Šta Vam nije jasno? Ne može neko da me gazi, a ja da se povučem - poručio je lider LDP-a, nakon čega mu je Bradićeva odgovorila da joj je to jasno, ali "da ne zna koji je povod incidenta".

Nakon Jovanovićeve izjave da je pevanje pesme o Legiji, po njegovim rečima, izazvalo incident, voditeljka ga je upitala:

- A, to su pevali?

- Ne, nego znate šta su pevali? Ave Mariju od Šuberta - sarkastično joj je odgovorio Jovanović, a zatim se zapitao "da li je ona iz Diznilenda".

Bradićeva je, potom, političara podsetila na njegovo ponašanje od jutros:

Čula sam da ste se izvikali na moju koleginicu sa Prve što nije lepo.

Ja? Nisam uopšte vikao na nju, mada moguće da sam vikao, ali ne zbog nje, kao što ne vičem na vas - pravdao se Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
milica

06.06.2021 21:14

Cedica puko ko zvecka;(( njegov bagaz pun skeleta :((

moravac

08.06.2021 10:58

ceda jovanovic ,nesto najgore sto moze da postoji na planeti zemlji