VULIN ODGOVORIO ĐUKANOVIĆU: Da ne pomene Srbiju, on ne bi znao da odgovori ni kakvo je vreme

Autor:

Vesti

04.06.2021

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da Đukanoviću zabrane da pominje Srbiju, on ne bi bio u stanju da da dogovor na pitanje kakvo je vreme. Niko Srbiju ne mrzi koliko bivši Srbi, a posebno oni koji su se u srpstvo kleli kao što je tokom devedesetih činio Đukanović. Srbija se ne ponaša kao u devedesetim, ali Đukanović se i dalje ponaša i radi kao mafijaš iz devedesetih.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Aleksandar Vulin

Ovako je na izjavu predsednika Crne Gore Mila Đukanovića da “odnos Srbije prema Crnoj Gori i drugim državama u ovom vremenu neodoljivo liči na odnos Srbije prema susednim državama devedesetih godina”, odnosno da “pod plaštom brige za navodno ugrožena prava srpskog naroda u susednim državama ugrožava suverenitet tih država”, odgovorio srpski ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

- To se događalo devedesetih, epilog znamo – 140 ili 150 hiljada ljudskih žrtava, razorena vredna imovina, stvarana generacijama na prostoru bivše Jugoslavije i haški, odnosno sudski epilog za one koji su odgovorni za takve procese - rekao je Đukanović, odgovarajući na pitanja na konferenciji za medije povodom posete članova Predsedništva BiH Šefika Džaferovića i Željka Komšića Podgorici, nastavljajući u svom stilu da se Srbija nađe u svakoj temi o kojoj govori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading