PIKSI ĆE BITI NA SLATKIM MUKAMA: Bombastičan transfer, srpski golman se seli u Premijer ligu!

Autor:

Sport

04.06.2021

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sezone karijere, red je na transfer karijere za srpskog golmana Marka Miloševića.

RepublikaFoto: FC Caspiy/Akylbek Ussenov
Marko Milošević

Uspeo je Milošević da sačuva Kaspi u kazahstanskoj eliti prošle sezone, bio najbolji golman Premijer lige te države, da bi sada došlo vreme za rastanak i prelazak u jednu drugu Premijer ligu - rusku.

Srpski golman će se uskoro preseliti u Rusiju prema informacijama koje dolaze iz Kazahstana, a veliki hendikep će doživeti Kaspi koji već priprema zamenu za Miloševića.

Marko Milošević je ovog leta imao ponude iz raznih krajeva sveta, a prema svemu sudeći ostaće deo evropskog fudbala i preseliti se u jednu od najjačih liga "starog kontinenta".

Prošle sezone je Milošević bio izabran za najboljeg golmana Premijer lige Kazahstana, a na isti način je nastavio da čuva mrežu Kaspija i ove pošto je već četiri puta uvršten u tim kola lige.

RepublikaFoto: FC Caspiy/Akylbek Ussenov

Milošević je ponikao u Zemunu u kom je bio i kapiten po povratku u klub 2017, a branio je još za Smederevo, Voždovac, Napredak...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading