Predsednik opštine Lebane podneo ostavku!

Autor: Agencije

Vesti

27.11.2017

22:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik opštine Lebane Zoran Ilić iz Srpske napredne stranke (SNS) podneo je danas ostavku iz ličnih razloga, zbog čega je zakazana vanredna sednica Skupštine opštine na kojoj će se birati nova izvršna vlast, potvrđeno je večeras agenciji Beta u toj lokalnoj samoupravi.

RepublikaFoto: youtube.com/Info Centar Jug
Zoran Ilić

Pored izbora izvršne vlasti na dnevnom redu sednice zakazane za 30. novembar je i smena i izbor novog potpredsednika Skupštine opštine Bobana Pejića, koji će, kako je nezvanično potvrđeno, biti novi predsednik te opštine.

Iako je Ilić u obrazloženju ostavke naveo lični razlog, mediji pišu, prema nezvaničnim saznanjima, da je iz krugova bliskih Iliću rečeno da je on zapravo dobio nalog da podnese ostavku od Povereništva SNS u Lebanu, koje vodi poverenik Goran Jović, dugogodišnji predsednik, a potom direktor privredne komore za Jablanički i Pčinjski okrug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading