(VIDEO) NOVI SNIMAK ČEDINOG DIVLJANJA: Šutirao automobile, policija ga drži!

Autor: Republika

Vesti

04.06.2021

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Na novom snimku koji se pojavio jasno se vidi kako Čedomir Jovanović šutira privatne automobile dok ga pripadnici Interventne policije drže.

Foto: Printscreen/Republika
Čedomir Jovanović

Čedomir Jovanović, lider LDP razbio je staklo na jednom lokalu na Novom Beogradu. On je nakon incidenta odvezen u policijsku stanicu.


On je prema njegovim rečima bacio stolicu, a po rečima očevidaca kamen, na izlog jednog lokala brze hrane nakon svađe sa radnicima. Uzrok svega bila je svađa sa navijačima, nakon čega je Jovanović šutirao policijsko vozilo i jedan privatni automobil. 

Na novom snimku koji se pojavio jasno se vidi kako Čedomir Jovanović šutira privatne automobile dok ga pripadnici Interventne policije drže.

- Auto ne diraj - rekao mu je policajac dok je nekoliko njih pokušavalo da ga zadrži.

Jovanović se posle guranja sa policajcima naslonio na policijski auto.

Njegova supruga mu je prišla i pokušala da ga smiri.

- Deca su ti gore, govorila mu je.

Jovanović je kazao da jeste bacio stolicu na staklo, ali sve zato što je napadnut, i poručio da se nikome neće sklanjati sa puta. Rekao je i da mu je žao zbog ljudi koji su bili u lokalu, i zbog radnika u njemu.

- Ovde su kamere i oko ove zgrade su kamere neću da pričam ništa dalje, to je sve snimljeno pa neka se gleda. Kao i do sada baš me briga šta pišu tabloidi, neka slave ti huligani, ali ja im se neću sklanjati sa puta. Ovde živim tu mi je porodica, i ko god misli da ću se ja sklanjati sa puta njima, vara se - rekao je Jovanović jutro nakon incidenta.

- Ovde me redovno čekaju kao i sinoć. evo to je taj demolirani lokal. Da li sam ja bacio stolicu u ovo staklo, jesam, zato što oni samo taj jezik razumeju i nijedan drugi - kazao je lider LDP:

Rekao je da ne planira da podnese krivične prijave.

- Žao mi je, tu su bili ljudi. Nisu krivi. Nemam nikakve veze sa njima. Oni rade, zbog toga mi je žao. Nek ne dolaze kod mene. Nek me zaobilaze na ulici, apsolutno me ne interesuje, ništa me ne obavezuje. Da nisu došli, da me nisu napali ne bi ništa od toga bilo - istakao je Jovanović.

Povodom događaja u vezi sa oštećenjem objekta brze hrane "Pončo" u Novom Beogradu, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je da se izvrše sve neophodne provere.

Da se pribave izjave od učesnika događaja, vlasnika tog objekta i građana koji su zatečeni na licu mesta, da se izuzmu video zapisi iz pomenutog objekta, kao i objekata koji se nalaze u neposrednoj blizini mesta događaja.

 

Komentari (2)

Loading
Žarko

04.06.2021 10:14

Pijandura traži zaštitu države od sebe samog. Ne može stalno izazivati navijače pa posle da ga oni vole.

Slobodan

04.06.2021 10:28

Sada će on da napadne svoj auto pa će to prijaviti kao napad navijača. I evo besplatne policijske zaštite.