ČEDA JE ZAPOČEO OBRAČUN NA NOVOM BEOGRADU: Otkrivamo šta je prethodilo incidentu u kojem je Jovanovic demolirao lokal!

Autor: Republika

Vesti

03.06.2021

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider LDP Čedomir Jovanović sinoć je izazvao incident na Novom Beogradu, kada je demolirao lokal brze hrane.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić, E-Stock

Čeda Jovanović je sinoć divljao ispred jednog lokala brze hrane na Novom Beogradu, a lider LDP se danas u nekoliko navrata pravdao da ga je grupa navijača provocirala i vređala.

Međutim, Republika otkriva šta se zaista dogodilo i šta je prethodilo incidentu koji je izazvao Jovanović.

Kako saznajemo od konobarice iz lokala "Ruso", koji se nalazi pored objekta brze hrane, kod kojeg se desio incident, Jovanović je bio ulokalu sa dvojicom navijača Zvezde. Konobarica je ispričala policiji da su oni sedeli zajedno i da je onda Jovanović iz čista mira skočio na njih i počeo da ih vređa, nakon čega ih je gađao stolicom.

Tuču su sprečila dvojica drugih gostiju, koje je u opštem metežu Čeda udario. Posle toga, navijači su otišli u jednom pravcu, a Jovanović je upao u lokal pored i krenuo da divlja i bacio je kamen na staklo. Vlasnik lokala brze hrane je pozvao policiju i došla je interventna, a Čeda ih je napadao, vređao i udarao nogom u automobil.

Odmah je pristao na da se testira na narkotike, koji je bio negativan, ali je odbio alko test. Kada mu je zaprećeno da će ga odvesti na VMA i vezati, pristao je na testiranje i naduvao je 1,52, što znači da je u trenutku incidenta imao najmanje 2,25 promila alkohola u krvi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slobodan gradjanin

03.06.2021 13:04

Dokle ce ova baraba nekaznjeno divljači Njemu je mesto u buvari ili u ludari radi odvikavanja od alkohola i droga. Divan primer za njegovu decu.