(VIDEO) ŠOKANTAN SUSRET OCA I VOZAČA KOJI MU JE POKOSIO DETE: Dok devojčica leži na putu njih dvojica rade OVO!

Autor: Republika

Svet

03.06.2021

12:01

U brazilskoj Kuritibi pre nekoliko dana došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj je teško povređena 10-godišnja devojčica. Od siline udara, slomljena joj je noga, povređen kuk, a izbijeno joj je i nekoliko zubi.

Printskin
Vozač

Ispostavilo se da vozač nije bio kriv, već da je malena Agata neoprezno tokom igre izletela iza jednog parkiranog autobusa i istrčala tačno ispred automobila.

Vozač nije mogao da je izbegne, udario ju je prednjim delom vozila, pa odmah zakočio i pritrčao u pomoć.

Nesreća ga je toliko pogodila da je počeo da se trese i jeca od šoka, a potpuno se slomio kada mu je prišao otac nesrećne devojčice.

Taj gospodin obuzdao je u sebi bes, pa zagrlio vozača i zatražio od njega da mu se isplače na ramenu sve dok se ne smiri.

 

 

Nije to bio trenutak za svađu i tuču, bio je to trenutak kada nam je svima bila potrebna podrška i uteha. Video sam iskrenost u njegovim očima, da je tužan iz dubine svoje duše – kazao je taj otac i brazilskim medijima prepričao razgovor s vozačem.

Nemam ja tu šta tebi da oprostim. Jesi li udario moje dete zato što si hteo? Nisi. Učinio si to nehotice, bio je to splet nesrećnih okolnosti. Sve što od tebe sada tražim je da se zajedno molimo za moju ćerku – rekao mu je.

Tamošnji mediji su priču zaključili informacijom da se devojčica dobro opravlja i da se nalazi van životne opasnosti.

Komentari (0)

Loading