PARTIJA VELJE NEVOLJE UPUTILA JEZIVE PRETNJE PREDSEDNIKU! Vuletić: Aleksandre, u ćevabdžinicu ćeš

Autor: B. Bojić - S. Aćimović

Vesti

02.06.2021

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću ponovo prete smrću, a brutalne poruke da ga čeka metak i da će završiti u ćevabdžinici stigle su iz kriminalnih krugova povezanih i sa uhapšenim Veljkom Belivukom zvanim Velja Nevolja.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Aleksandar Vučić

Vučiću je na njegovom Instagram profilu, uz uvrede, upućena poruka "Čeka te narodni 9 mm metak." Pretnja je stigla s profila iza kog stoji Petar Gvozdenović, koji je u bekstvu i na poternici, a izvršilac je više krivičnih dela poput nelegalne trgovine narkoticima i teških krađa. Gotovo istovremeno oglasio se i Vladimir Vuletić, bivši potpredsednik FK Partizan i profesor Pravnog fakulteta, koji je saslušavan zbog povezanosti s klanom uhapšenog Belivuka.

Vuletić je, pohvalivši se da je osnovao političku organizaciju Crno na belo, direktno zapretio Vučiću da će završiti u ćevabdžinici. Jasna je asocijacija.

KUĆA SMRTI

Belivuk je, podsetimo, uz pomoć desne ruke Marka Miljkovića i ostalih članova klana u tzv. kući smrti u Ritopeku žrtve mleo u industrijskoj mašini za mlevenje mesa. Od toga su, potom, pravili ćevape i slali vođi Radoju Zviceru. Tako je, osnovano se sumnja, prošao i Goran Veličković Goksi. Upravo njemu i ostalim žrtvama nedavno se rugao Vuletić. I to baš na TV Nova, koja posluje u okviru "Junajted medije" Dragana Šolaka, starog partnera lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

- Dobar Goksi, odličan! To je navijač Zvezde za kog, navodno, kažu da je ubijen i samleven u mašini, tako da - stigao nam je Goksi - rekao je Vuletić na TV Nova S u emisiji "Dobar, loš, zao" Nenada Kulačina i Marka Vidojkovića, koji se na sve to smejao.

RepublikaFoto: Printscreen/DLZ
Vladimir Vuletić

Taj i takav Vuletić, koji je i dva puta saslušavan u SBPOK zbog povezanosti sa klanom Belivuka i sumnji da je zloupotrebio funkcije u FK Partizan, uputio je direktnu pretnju predsedniku Vučiću da će završiti kao Goksi.

- Dobro veče, Aleksandre. Kako ste? Vi znate da je danas formiran pokret Crno na belo za pravednu Srbiju. Kada mi budemo došli u poziciju da odlučujemo o sudbini ove zemlje, tada ćemo vratiti silovano pravnu državu, koju ste vi silovali, Aleksandre. Tada ćemo vratiti nezavisnost institucijama i ličnu slobodu, Aleksandre.... I, najzad, FK Partizan, a i fudbal u Srbiji, neće biti vaši taoci. To što je na kraju to je i prvo, a ono što dolazi naposletku. Vratićemo vas tamo gde pripadate - u ćevabdžinice, tu ste najbolji. Prijatno, Aleksandre - rekao je Vuletić na snimku objavljenom na Tviteru.

STRAH OD POLIGRAFA

Član Predsedništva SNS Vladmir Orlić kaže za Srpski telegraf da je reč o providnom i kukavičkom bežanju od odgovornosti koje primenjuje svaki lupež i probisvet uhvaćen u nekom zlodelu po kom odmah sebe proglasi za "političara" i udari u kukanje kako je reč o "političkom progonu".

- A ovde je zapravo reč o očiglednom intimusu ubica i narko-dilera, do guše umešanom u afere koje uključuju čak i pedofiliju, koji je u policiji redovan gost i najveći životni strah mu je poligraf. Nije ni čudo da takav neko izigrava megafon krovoloka po tajkunskim medijima, dobija tamo prostor za prljavu kampanju protiv Vučića i njegove porodice - to je sve isto društvo - zaključuje naš sagovornik.

REAKCIJE:

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP

Miloš Vučević - POTPREDSEDNIK SNS

Obračun s kriminalcima je naš zadatak, a stravična pretnja koju je predsednik dobio i to ni manje ni više nego od čoveka koji je u bekstvu zbog više krivičnih dela samo će ga ojačati u borbi protiv kriminala i onih koji žele da vide Srbiju na kolenima! Zapamtite, mirno možete spavati jer niko nije i ne može biti jači od države koja ide napred

RepublikaFoto: Tanjug

Darko Glišić - PREDSEDNIK IO SNS

U društvu se kreira atmosfera u kojoj bi trebalo da se pojavi neko ko će prvo pretiti na društvenim mrežama, a onda da se ohrabri i da pređe sa reči na delo. Cilj je fizička likvidacija predsednika, a možda čak i nekih članova njegove porodice

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Nikola Selaković - ŠEF DIPLOMATIJE

Od nadležnih organa očekujem da najhitnije i sa najvećom ozbiljnošću postupe povodom najnovijih bestijalnih pretnji Vučiću jer se ne radi samo o ugrožavanju bezbednosti jedne individue i nosioca najviše političke funkcije već o napadu na čitavu državu i sve građane koji žele mirnu, stabilnu i naprednu Srbiju

RepublikaFoto: Privatna arhiva

Rade Basta - JKP "BEOGRADSKE ELEKTRANE"

Ovakve pretnje su politika onih koji žele da od Srbije ponovo naprave državu u kojoj se ubijaju najviši državni funkcioneri, vraćajući je u mračnu prošlost. Očigledno da za pojedince ne postoji drugi način da dođu do vlasti, nego pozivajući na najgori scenario koji može da zadesi jednu državu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
aleksandar

02.06.2021 20:24

Treba uhapsiti debelog i poslati ga da pravi drustvo svojim drugarima glavosecama u zatvoru

Marijana

02.06.2021 20:50

Bolesni umovi! Monstrumi!

Drakče

02.06.2021 21:26

Partija ljudoždera.

Dragan

03.06.2021 04:12

Pitanje je ko je narucilac ovakvih pretnji, ta osoba je meni važnija od ovoga što javno preti.