ŽELETI NEČIJU SMRT JE MONSTRUOZNO! SPS iznela stav o pretnjama Vučiću: Ni slučajno, ni bez motiva

Autor: Republika

Vesti

02.06.2021

15:49

Socijalistička partija Srbije najoštrije je danas osudila pretnje smrću upućene predsedniku Aleksandru Vučiću preko društvenih mreža, i to, kako navode, od strane onih koji su osumnjičeni za više krivičnih dela, ističući da bi time morali da se pozabave svi nadležni organi.

Printskrin
Aleksandar Vučić

- Želeti nečiju smrt je samo po sebi monstruozno, i samo govori o tome na šta mogu biti spremni ljudi koji nemaju nikakvih skrupula, kojima ničiji život nije važan i ništa im nije sveto - naveo je šef poslaničke grupe SPS u Skupštini Srbije Ðorđe Milićević u pisanoj izjavi.

Kako je rekao, neko može da se ne slaže sa nečijom politikom, stavovima ili delima, ali pretnja smrću upućena javno, bilo kome, je akt nečovečnosti i beskrupuloznosti.


Milićević je istakao da bi ovakvom pretnjom po život, upućenom Vučiću, morali da se pozabave svi nadležni organi.
 
Tanjug/T. VALIČ
Đorđe Milićević

- To što su pretnje upućene baš predsedniku, koji svakodnevno objavljuje rat organizovanom kriminalu i mafiji, nije slučajno, ni bez motiva. Verovatno oni na koje se odnosi organizovana borba države protiv ove pošasti smatraju da će ovakva gnusna pretnja uplašiti i predsednika i državu, te da će sebi obezbediti još malo kupljenog vremena - naveo je Milićević.

To je, kaže, potpuno pogrešna procena.

- Država će ići do kraja u obračunu sa svim vidovima organizovanog kriminala koji pokušava da naše društvo skrene sa evropskog i razvojnog puta. To neće uspeti, kakve god pretnje upućivali - zaključio je Milićević.

Vučiću je na njegovom je Instagram profilu upućena pretnja smrću, a prema saznanjima "Novosti", pretnje je uputila osoba koja je u bekstvu i na poternici i koja je izvršilac više krivičnih dela poput nelegalne trgovine narkoticima, teških krađa i više drugih krivičnih dela.

 

 

Komentari (0)

Loading