MESEC U ZNAKU GRČKIH SPECIJALITETA! Počeli Grčki dani u Super Veru

Autor: Republika

Lifestyle

02.06.2021

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skulpture u Super Veru obradovale potrošače i asocirale na antičku Grčku

RepublikaFoto: Promo

Počevši od 1. juna, u narednih mesec dana, u svim Super Vero objektima možete se upoznati sa neodoljivim grčkim ukusima, kulturom i prirodnim lepotama koje osvajaju. Počinje, sada već tradicionalni Grčki mesec, tokom kog ćete imati priliku da uživate u specijalitetima ove mediteranske zemlje i saznate više o njenoj bogatoj istoriji. 

Prvi dan Grčkog meseca obeležen je performansom živih statua, koje su prikazale tradiciju po kojoj je grčka nadaleko čuvena – olimpijsko sportsko nadmetanje. Osim što su posetioce prodajnog objekta na Novom Beogradu podsetile na poreklo takmičenja, koje ćemo ove godine sa nestrpljenjem pratiti, one su razveselile sve potrošače koji su se sa njima fotografisali.

Kako biste delić Mediteranom inspirisane atmosfere iz prodajnih objekata preneli u svoje domove, Super Vero je za sve posetioce pripremio zbirku originalnih grčkih recepata. Njihova priprema je jednostavna, a za autentičan ukus, krenite u kupovinu u Super Vero, koji u svojoj ponudi ima više od 400 grčkih proizvoda. Među njima su i nadaleko čuveni proizvodi poreklom sa Svete gore, koji se prave u manastiru iz oblasti Monoxilitis. U Super Veru se prodaju Monoxilitis crvena i bela vina, ekstra devičansko maslinovo ulje, šumski i borov med, čaj od žalfije i majčine dušice, džemovi sa medom od pomorandže i smokve, set sa brojanicom, ikonom i jastučić amajlijom itd.

Grčku kuhinju lako možemo povezati sa najpoznatijim antičkim sportskim spektaklom – grčki nacionalni junak i prvi pobednik maratona na Olimpijskim igrama bio je kuvar! S druge strane, kompanija Veropoulos, u čijem sastavu posluju brendovi Super Vero i Jumbo, je grčka kompanija i višegodišnji sponzor Paraolimpijskog komiteta Srbije. „Uzimajući u obzir jedinstvenu Super Vero ponudu, poreklo Olimpijskih igara, ali i podršku koju pružamo paraolimpijcima, rešili smo da ovaj Super Vero Grčki mesec proslavimo pod sloganom „Olimpijada grčkih ukusa”, kao i da se tokom njega uverimo u pobednički kvalitet grčkih proizvoda, dostupnih samo u Super Veru”–  izjavila je Maja Kosić Vučković direktorka marketinga kompanije Veropoulos.

Ljubitelji grčkog podneblja i gastronomije ponudu mogu pogledati u specijalnom lifletu, gde će osim široke ponude pronaći i Antičkom Grčkom i Olimpijadom inspirisane priče, koje će ih za tren preneti na morsku obalu i dati im priliku da saznaju nove stvari o grčkoj tradiciji i kulturi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading