ĐILASOVCI VAN KONTROLE: Opet napadaju Srbe, ovaj put u Crnoj Gori

Autor: Republika

Vesti

01.06.2021

09:26 >> 09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal "Direktno.rs", u vlasništvu tajkuna Dragana Đilasa, obrušio se na Srbe u Crnoj Gori.

RepublikaFoto: Tanjug/Milica Nikolić, Youtube, E-Stock
Đilasov portal napao Srbe u Crnoj Gori

Naime, u kolumni "DF i dvostruki aršini", ovaj tajkun, najpoznatiji po tome što je opljačkao Srbiju i novac preneo na račune u inostranstvu, i njegovi novinari, napali su Andriju Mandića, Nebojšu Medojevića i Milana Kneževića da šuruju i sa pozicijom i opozicijom u Crnoj Gori kako bi ostvarili benifite i ušli u vlast.

Za sve im je poslužila činjenica da je patrijarh Porfirije tražio da se odloži usvajanja Zakona o kulturnom nasleđu, jer, kako je naveo, u šest članova nacrta ovog zakona se pominje AP Vojvodina, a ni u jednom članu AP Kosovo i Metohija, gde je kulturno nasleđe najugroženije i, gotovo svakodnevno izloženo napadima i devastiranju.

- Narode SRPSKI u Crnoj Gori, osvestite se i ne dozvolite da vas zaslepljuju profesionalni Srbi koji su 30 godina bili omiljena opozicija Milu Đukanoviću - navodi se između ostalog na portalu Dragana Đilasa. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bucko

01.06.2021 12:26

A tvrde da nisu Šilasovi. Ne znam čiji su ali su antisrpski.

Danilo

03.06.2021 08:29

Đilas ih plaća a oni pišu protiv Srbije. Srbija im je glavni cilj. Sporedni cilj im je Vučić i SNS. Đilasovci su spremni su da sa NATO umarširaju u Srbiju i dodju na vlast.