PRODUŽEN ROK ZA PRIJAVLJIVANJE ZA 3.000 DINARA DRŽAVNE POMOĆI! Pare će dobiti svi koji se vakcinišu u narednih sedam dana!

Autor: Republika

Vesti

31.05.2021

15:42

Na današnjoj sednici Kriznog štaba doneta je i nova odluka o novčanom nagrađivanju građana koji su vakcinisani. Praktično je reč o produženju provobitnog roka koji je isicao noćas u ponoć 31. maja.

Tanjug

Krizni štab sada je odlučio da će naknadu od 3.000 dinara moći da dobiju svi stariji od 16 godina koji se za vakcinaciju prijave danas do ponoći i koji se vakcinišu u roku od sedam dana.

Prethodna odluka glasila je da pravo na 3.000 dinara imaju svi građani Srbije koji prime makar i prvu dozu vakcine u Srbiji do danas u ponoć.

Poslednji dan za prijavu za novčanu pomoć je 15. jun, a novac će biti uplaćen na račune u drugoj polovini juna.

Prijava će biti moguća na dva načina: elektronski, koji je startovao noćas, i telefonski koji će biti omogućen od petka, 4. juna, i to na broj telefona koji će biti objavljen pred početak rada kontakt centra.

Elektronska prijava moguća je preko sajta Uprave za trezor na adresi pmi.trezor.gov.rs. Ulaskom na ovaj sajt potrebno je kliknuti na polje "podnošenje prijave" i uneti svoje podatke - JMBG, broj lične karte i banku u kojoj imate otvoren račun.

 

 

Komentari (0)

Loading