Socijalisti: Vulin se NIKADA nije bojao ni švercera Đukanovića, ni kanibala Zvicera!

Autor:

Vesti

29.05.2021

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ni nesrećni Veljović ne bi bolje napisao udbaški scenario u kome je glavni krivac predsednik Vučić, jer je Krivokapić uhvaćen u laži i što Srpska pravoslavna crkva nije pala na kolena pred Abazovićem i Bečićem", naveo je Pokret socijalista u saopštenju.

RepublikaFoto: Tanjug/Milutin Marković

"Ali, osim što mu se pričinjava Vučić, o čijem obaranju mašta, priviđa mu se i Aleksandar Vulin u saopštenju patrijaršije i to verovatno zato što je ono bilo napisano maestralno i pre svega, istinito.  

Ovakve fatamorgane Ivanovića, žednog Đilasa na mestu Vučića, je verovatno posledica toga što mu decenijama tepaju da je 'druga porodica', a ustvari je trećerazredni novinar i prvorazredni Montenegrin, zelen kao ešerihijska dijareja.

Vulin se za razliku od njega nikada nije bojao ni švercera Đukanovića, ni kavačkog ubice i kanibala Zvicera i njegovih kerova u Beogradu, a kamoli Milovog piskarala, koji će u narednom periodu verovatno više vremena provoditi u Zagrebu, nego u Beogradu", piše u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading