POZNATA AVIO KOMPANIJA OBUSTAVILA LETOVE ZA BEOGRAD! Evo kako možete da refundirate novac za karte!

Autor: Republika

Vesti

28.05.2021

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beloruska avio-kompanija "Belavia" obustavila je letove za Beograd, Budimpeštu i Kišinjev, a za Larnaku i Istanbul se razrađuju nove vazdušne rute, saopštila je pres služba kompanije.

RepublikaFoto: Printskrin/youtube

Napominje se da je obustava letova u tri pravca od 29. maja 2021. do 30. juna ove godine povezana sa zabranama vlasti Evropske unije i Ukrajine na upotrebu vazdušnog prostora.

- Specijalisti avio-kompanije proračunavaju moguće varijante maršruta za obavljanje redovnih i čarter letova kojih se tiču izrečene zabrane, kako bi se utvrdila mogućnost njihove realizacije - kaže se u poruci.

Kako navodi kompanija, redovni letovi za Istanbul i Larnaku zbog potrebe za zaobilaženjem vazdušnog prostora u više zemalja planirani su prema izmenjenom rasporedu.

- Avio-kompanija usmerava sve napore da reši ovu situaciju. Putnici otkazanih letova mogu da promene datum polaska ili izvrše refundaciju u roku od godinu dana od datuma kupovine karte ili leta u jednom pravcu tranzitne rute - dodaje se u saopštenju.

Šta je izazvalo novi sukob Minska sa Evropom i zašto su Belorusiji uvedene sankcije, pročitajte ovde.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading