URAGANKE ŽELE DA SE RASTANU, ONA IM PORUČILA: Ako se raziđete, ništa od slave!

Autor:

Zabava

28.05.2021

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpske predstavnice na protekloj Evroviziji, devojke iz grupe "Hurricane", rastale su se nakon povratka iz Roterdama, ali samo da bi se odmorile.

RepublikaFoto: Đorđe Bukvić
Uspešnije će biti ako ostanu zajedno... Ksenija, Sanja i Ivana

O njima je danas govorila astrolog Ružica Kralj koja je istakla da će one ove godine poželeti da nastave svoju karijeru samostalno, ali da im ona to ne preporučuje:

- One su fenomenalne, ali mislim da su ih sputavali. One će napraviti veliku slavu, ali moj savet im je da se ne rastaju, već da ostanu zajedno. Stoji im da će želeti ove godine da se rastanu, da budu samostalne. Ako se sad rastanu, to onda ne valja ništa, ja ih savetujem da to ne rade. Baš je sad tad period kad moraju da izdrže, kako bi naučile lekciju- rekla je Ružica Kralj za "Kurir", a da li je će Ksenija Knežević, Sanja Vučić i Ivana Nikolić poslušati, vreme će pokazati.

Foto: Kurir TV
Otkrila šta zvezde kažu o karijeri Uraganki.... astrolog Ružica Kralj

Ružica je, takođe, imala šta da poruči i čitaocima koji se ovih dana osećaju loše, nervozno i anksiozno:

- Sam maj mesec je početak novog ciklusa. Od 22. maja do 10. oktobra trajaće retrogradni Saturn, što je jedna od najtežih planeta, gora od Merkura. Merkur takođe kreće retrogradnim hodom, a 26. maja je i nezgodna pozicija Meseca. Devicu, Blizanca, Bika i Jarca najviše ovo pogađa, preispitaće dosta sebe i svoje ljubavne odnose. Vatreni znaci mogu da se opuste, njih ovo neće da pogodi. Saturn nam daje da naučimo lekcije kroz teške zadatke, on će toliku pometnju napraviti da nećemo ni primetiti Merkur- objasnila je Ružica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading