VLADANKA MALOVIĆ: Neka jave Đilasu da nije pobedio ni u te dve mesne zajednice

Autor:

Vesti

26.05.2021

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Super mi je ta pobednička euforija Đilasa i njegovih medija, i onakvi naslovi preko cele naslovne kako je SNS poražena u dve mesne zajednice u jednoj opštini, navela je Vladanka Malović, članica predsedništva Srpske napredne stranke.

RepublikaFoto: Tanjug/TANJA VALIČ

- Izgleda da Đilasu i njegovima niko nije javio da on ni u te dve mesne zajednice nije pobedio, a da je u opštini Sečanj od 86 članova saveta MZ "samo" 65 iz redova SNS. Niko mu izgleda nije ni javio ni da od ukupno 1188 izabranih članova saveta mesnih zajednica od početka godine iz SNS dolazi "samo" 1099 - dodaje Malović.

Razumem ja to što Đilasov mašinski mozak zna da računa samo bankovne račune po inostranstvu gde je sakrio naše pare, a da sa računanjem podrške građana mnogo lošije stoji, ali eto obećavam mu da ćemo mi iz SNS još više raditi i ubedljivije pobeđivati na svim izborima.

- Mnogo mu hvala što nam je skrenuo pažnju posebno na ove dve mesne zajednice u opštini Sečanj, i mi  obećavamo meštanima i MZ Boka i Sutjeska da ćemo naprno raditi, učiniti sve da se izborimo i za njihovo poverenje i da ćemo se još jače boriti za njihove interese - zaključila je Malović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
TM

26.05.2021 19:15

Kad god i na koje god da izbore izadje Djilas dozivi fijasko.

Odgovori 10 1
Ivana

26.05.2021 20:52

Dragan Đilas će završiti u zatvoru pre nego što se kandiduje za mesto gradonačenika jer neko mora da odgovara za pretnje upućenu Vučiću.

Jana

26.05.2021 20:59

Hahaha pa dobro mu je i rekla

Saška

26.05.2021 21:08

Zbog očiglednih laži, Đilas više i nema nikakvu podršku građana.