ZMIJA DUGA 1,6 METRA KRILA SE U KUĆI! Članovi porodice iz Vladičinog Hana doživeli šok kad su ugledali gmizavca (VIDEO)

Autor:

Vesti

25.05.2021

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa lepim vremenom i višim temperaturama, sve je veći broj zmija koja se pojavljuju i u domaćinstvima, po kućama, kolima, motorima...

RepublikaFoto: facebook.com/SMS dn017
Vladica Stanković, ukrotitelj zmija iz Vladičinog Hana

To potvrđuje i Vladica Stanković,ukrotitelj zmija iz Vladičinog Hana i možda jedini hvatač gmizavaca u Srbiji koji u prethodnom periodu svakog dana prima pozive sa molbom da što pre dođe i skloni zmiju iz kuće.

Jedan takav poziv, pomalo uspaničen, kako navodi Vladica Stanković je dobio juče. Jedna porodica iz Vladičinog Hana pronašla je zmiju u krovu kuće, dok su članovi sedeli u dvorištu.

- Već su me jednom zvali zbog zmije koju su videli, ali po dolasku nisam uspeo da je pronađem. Pitaj boga koliko dugo je zmija bila u kući, i evo, juče su je ponovo ugledali na samom početku krova, u toj pukotini. Malo su se uplašili, ali je jako važno naglasiti da u tom trenutku nema mesta panici - ističe Vladica za Telegraf.rs.

Kako kaže, u krovu kuće porodice iz Vladičinog Hana pronašao je stepskog smuka.

- To nije otrovnica, ali razumem ljude koji se plaše. Bio je dugačak oko 1.6 metara, ali to svakako nije nešto zbog čega bih se ja uplašio - navodi naš sagovornik.

Po pozivu porodice se, kako kaže, pojavio u roku od nekoliko minuta, a oni su mu zahvalni baš kao da im je spasao život.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading