PORODICA U ŠOKU ZBOG ONOG ŠTO SU ZMIJE OSTAVILE NA NJIHOVOM TAVANU! Opasne predatore još nisu pronašli u kući

Autor: Republika

Razonoda

08.05.2021

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Australijska porodica sa juga kontinenta doživela je neprijatno iznenađenje nakon što su na tavanu otkrili ostatke na osnovu kojih se može zaključiti da u kući imaju leglo opasnih zmija.

RepublikaFoto: printscreen/facebook/Sunshine Coast Snake Catchers
Tekst potpisa

Australijska porodica iz Roksberga na jugu kontinenta prestravljena je nakon što su hvatači zmija iz specijalne organizacije na tavanu njihove kuće pronašli više od 50 košuljica opasne zmije, pri čemu predator nije otkriven ni nakon višesatne potrage. 

Inspekcija tavana sprovedena je kao rutinska provera domaćinstava u delu australijskog kontinenta poznatog kao stanište velikog broja smrtonosnih zmija otrovnica, pa su i sami "hvatači" ostali zatečeni nakon otkrića. 

- Pronalazili smo košuljice i na mnogim drugim mestima, ali nikad ovoliku količinu - ispričao je Stjuart Mekenzi, priznavši da je teško reći da li košuljice pripadaju većem broju primeraka ili samo jednom. 

- Izvadili smo 30 kožica, a verujem da ih gore ima još najmanje 20 - istakao je on. 

RepublikaFoto: printscreen/facebook/Sunshine Coast Snake Catchers
Deca su bila oduševljena otkrićem 

Nisu, međutim, svi bili prestravljeni otkrićem budući da su deca s oduševljenjem nosili zmisjke kože i postavljali brojna pitanja hvatačima opasnih životinja.

- Najverovatnije je reč o pitonima, ali čini mi se da ima ipak ima i nekih drugih vrsta među košuljicama - naveo je Mekenzi i istakao kako zmije vole da provode mnogo vremena na tavanima kuća jer tu imaju dosta hrane, to jest glodara.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading