Premijerka Brnabić iznela optimistične podatke: SRBIJA SE U JUNU VRAĆA NORMALNOM ŽIVOTU!

Autor: Republika

Vesti

23.05.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Srbije Ana Brnabić istakla je večeras u emisiji "Hit tvit" na TV Pink da je vrlo verovatno da će Srbija moći da se vrati normalnom životu od juna meseca.

RepublikaFoto: printscreen/TV Pink
Ana Brnabić

- Rekla bih da je vrlo verovatno da ćemo moći da se vratimo normalnom životu. Ono što me brine je mali procenat vakcinisanja mladog stanovništva. Oni drže ključ kraja ove epidemije. U petak smo pokrenuli veliku kampanju za vakcinaciju mladih uz pomoć festivala u našoj zemlji. Neka želja naša je da 21. juna otvorimo konačno Srbiju. Videli smo i prošlog leta, bili smo optimisti pa je krenulo da rste broj zaraženih. 

Premijerka je još jednom podsetila koliko je važna vakcina

Apelovala bih još jednom da se ljudi vakcinišu. Ima vakcina, sutra nam dolazi još 100.000 Fajzer vakcine. Eto, da podsetim i da do 31. maja ko se vakciniše može da se prijavi za pomoć od 3.000 dinara. 

Dodala je da ekonomija Srbije stoji odlično. 

- Ekonomija nam je odlična. Super su nam rezultati. Industrija raste, građevinarstvo takođe. Sve to ide jako dobro, kako kažu, malo me i plaši koliko nam dobro ide - istakla je Brnabić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading