PET MESECI BEZ MAFIJAŠKOG UBISTVA U BEOGRADU! Predsednik Vučić kaže da nije bitno šta ko misli od Velji Nevolji, već da država ima snagu!

Autor: Republika

Vesti

19.05.2021

14:58

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da više nije važno šta ko misli o zločinima grupe Veljka Belivuka, već je važno, istakao je, da je država pokazala svoju snagu i da se sa takvima obračunala.

Tanjug

Štaviše, rekao je Vučić, na ulicama Beograda nije zabeležen nijedan pokušaj mafijaškog ubistva u poslednjih pet meseci.

Ocenivši da je to velika stvar, Vučić je rekao i da nije realno da takva situacija ostane, jer takvog mesta nema na svetu.


- U poslednjih pet meseci Beograd je bio najsigurniji grad ako ne u svetu, u Evropi sigurno - rekao je predsednik u izjavi srpskim medijima na kraju dvodnevne posete Pragu.

Država će, istakao je, obezbediti mogućnost i priliku, ne da ispunjavamo želje, ali da svakom u Srbiji omogućimo da radi i pristojno zaradi za život.

Uspećemo, kaže, da preko onih koji su se već vratili u Srbiju, a živeli su desetinama hiljada kilometara daleko, vratimo još mnoge.

Za to su nam, istakao je, potrebe bezbedne ulice ne samo u Beogradu, već i u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu...

 

 

Komentari (4)

Loading
Milaana

19.05.2021 17:15

Organizovani kriminal i mafija se više neće širiti u Srbiji, sada im se država žestoko suprotstavila

Nena

19.05.2021 17:33

Mafiji se mora zauvek stati na put. Borba je počela, a država će istrajati u svojoj borbi

Ivana

19.05.2021 19:10

Svi koji prete ubistvom Vučiće i njegovoj porodici, svako ko izmišlja priče o Danilu mora da bude kažnjen. Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala predsedniče na svemu.

Oko

19.05.2021 21:43

Drzava je konacno razotkrila i suprostavila se kriminalnoj bandi!