U VELJINOJ ŠTEK VIKENDICI PRONAĐENA MAŠINA ZA MLEVENJE MESA: Sumnja se da je aparatura korišćena za uklanjanje delova tela ubijenih!

Autor: Republika

Hronika

23.04.2021

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U tajnom bunkeru u vikendici Veljka Belivuka u Ritopeku, policija je pronašla veliku industrijsku mašinu za mlevenje mesa.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Policija češljala Ritopek

Osnovano se sumnja da je ova aparatura korišćena za monstruozno uklanjanje delova tela ubijenih protivnika zloglasnog Belivukovog klana.

To upućuje na strašne metode mučenja, koje su primenjivali Veljini saradnici protiv kidnapovanih rivala.

Izvori "Novosti" prenose da su se u toj tajnoj prostoriji sprovodile i likvidacije, a osim pomenute mašine, pronađeno je nekoliko pištolja, automatskih pušaka, snajper i velika količina municije.

Podsetimo, Belivuk i njegova krimi ekipa uhapšeni su početkom februara u jednoj od najvećih policijskih akcija poslednjih godina.

Belikuvuk, njegova desna ruka Marko Miljković kao i ostali članovi zloglasne bande terete za za ubistva, mučenja, otmice, iznude i brojna druga krivična dela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading