ŠAPIĆ O NAPADIMA ZBOG UJEDINJENJA SA SNS: Očekivao sam to, verujem da radim dobru stvar i nemam šta da krijem

Autor:

Vesti

16.05.2021

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider SPAS-a Aleksandar Šapić izjavio je večeras da je jednim delom očekivao napade na njega nakon najave o ujedinjenju SPAS-a i SNS-a, ali i da su ga napadi od pojedinih iznenadili.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandar Šapić

Šapić je kazao da su ga najviše napadali oni koji su se svih ovih godina trudili da ga pokažu, kako navodi, kao "nebitnog" i "periferanog" političara na srpskoj političkoj sceni.

- Sada im je neverovatno jer neko tako nebitan može da izazove u njima takav bes. Konstatovali su da je to nemoralno sa moje strane, ali mi nije jasno šta sam to uradio nemoralno, a da je glup potez sa Vučićeve strane. Kada ovo sve skuptine, njima se isplati, jer će im biti lakše na sledećim izborima gde budemo zajedno nastupali - rekao je Šapić.

Ističe da je teško boriti se protiv onih koji nemaju šta da izgube i dodaje da mu u poslednjih desetak dana "stavljane reči" koje on nikada nije izgovorio, kao i potezi koje nije povukao.

- Ja nemam šta da krijem, za mene ne postoje zabranjene teme i verujem da radim dobru stvar, kao što sam uvek verovao - rekao je Šapić.

Kaže da je svaki napad u poslednje vreme primio "uzdržano".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading