ŠUTANOVAC ISPROZIVAO OBRADOVIĆA: Medeni mesec prošao, Boško shvatio da ima više koristi bez Đilasa!

Autor: Republika

Vesti

13.05.2021

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Šutanovac isprozivao je Boška Obradovića na društvenoj mreži Tviter.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Dragan Šutanovac

Naime, Šutanovac je na Tviteru komentarisao Obradovićev napad na Dragana Đilasa, istakavši da Boško ima više koristi bez njega.

- Posvađala se dva oka u glavi. Boško pametniji pa napao prvi  - napisao je Šutanovac, i dodao:

- Medeni mesec prošao, Boško skapirao da mu napad na Dragana više donosi nego javno pojavljivanje sa njim. Doduše sve je to bilo predviđeno i pre tri godine, samo tad su imali zajednički cilj koji su realizovali - napisao je Dragan Šutanovac.

 

 

Foto: Printskrin/Tviter

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Grujica

13.05.2021 18:46

Da li je Sutanovac, dok je bio na vlasti u Bg. u elitnom i skupom delu, kupio placeve, koji su bili u kategoriji "pasnjaka"?! Da li je sa Borisom Tadicem, koji u sebi nema kapi srpske krvim, u dogovoru sa neprijateljima Srba, zatvarao kasarne po Srbiji, i topio tenkove i topove u smederevskoj zelezari, i govorio da ce Srbija tako biti jaca bez - vojske! On je za Srbiju velika opasnost, poput Cede Jovanovica - Tarzana, Nenada Canka, Jugoslava Cosica, N. Kandic, Biserko.... I, jos ogovara Srbina - legendu, kojega citav svet zna i postuje slavnog Kusturicu! Napravi za Srbiju, samo 0,5 posto od onoga sto je uradio za Srbiju - Kusturica! Sram te - bilo, od Boga i naroda!!!