Đilasu ništa nije sveto!

Autor:

Vesti

13.05.2021

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Po ko zna koji put politički neostvareni opozicioni lider Dragan Đilas drznuo se da nemoralne političke ambicije ostvaruju preko dece. Porodica kao osnovna ćelija svakog društva mora biti svetinja, bez obzira da li je to porodica predsednika ili porodica bilo kog građanina Srbije", navodi u saopštenju član Gradskog odbora SNS-a Slavko Gak.

RepublikaFoto: Tanjug/S.RADOVANOVIĆ
Slavko Gak

Baš zato, što Đilasa, predsedika SSP-a isključivo zanima politička pozicija predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića, koju nikada neće dostići, on napada njegovu porodicu jer politički, bez podrške građana na izborima, ne dobacuje do nivoa dostojnog protivnika.

Zbog toga crta metu sinu čoveka koji je preporodio Srbiju. Napadajući njegovu porodicu pokazuje političku nemoć njegove stranke u odnosu na moć i podršku koju uživa Srpska napredna stranka. Ako Đilas već ne ume da političke ideje kanališe prihvatljivim društvenim i političkim ponašanjem, njemu mesto nije u politici.

Nema opravdanja za tako nešto. Građani Srbije to prepoznaju i jasno su to pokazali na svim izborima u protekloj gotovo deceniji, ali je za naše društvo važno da takvo opasno ponašanje više ne dozvoljavamo. Svetinje se čuvaju - kaže Gak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading