PALMA IZJAVIO U POLICIJI: Marinika Tepić sve laže! Dotakao se i ĐILASA

Autor: Republika

Vesti

13.05.2021

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine Grada Jagodine Dragan Marković Palma dao je danas iskaz u policiji u Jagodini.

RepublikaFoto: TV Happy
Dragan Marković Palma

U izjavi nakon toga Marković je naveo da je demantovao argumentovano "sve laži Marinike Tepić, njenog zaštićenog svedoka i Sande Rašković Ivić", te ponovio da će nakon rasvetljavanje svih činjenica u zatvor morati ili on, ako se dokaže to za šta ga optužuju, ili Marinika Tepić.

- Profesor Roberto Veraldi, radnice Dragana Đilasa, je rekao da nijednu neprijatnost nije doživeo u Jagodini osim glasne muzike. Hteli ste da napravite i međunarodni skandal sa počasnim konzulom Srbije u Italiji, kao što non stop tužite Srbiju međunarodnim institucijama i non stop lažete. Najnovija laž koju je iznela Marinika Tepić je da je mobilni telefon u kome se nalaze slike nagih devojaka, mobilni telefon moje saradnice.

- Istina je da je žena čiji je mobilni telefon zaplenila policija član opozicione partije. Ista je tokom predizborne kampanje prošle godine pretila Biserki Jakovljević direktorki Centra za socijalni rad u Jagodini, da će objaviti slike njene maloletne ćerke bez odeće. Ceo slučaj je odmah, kada se i desio prošle godine, prijavila Biserka Jakovljević i policija je pritvorila tu ženu iz jedne opozicione grupacije, zaplenila je njen mobilni telefon u kome su se i našle te slike maloletne ćerke Biserke Jakovljević. Dakle slika maloletne ćerke bez odeće Biserke Jakovljević je pronađena ne u njenom mobilnom telefonu, već u mobilnom telefonu te žene iz opozcije, koja joj je pretila - objasnio je Palma.

- U lancu laži koje su izgovorene od strane funkcionera stranke Dragana Đilasa je i laž Đilasove predsednice u Jagodini, koja je rekla da joj je stan obijen, pa je to brže bolje objavila Đilasova radnica Marinika Tepić. Odmah je policija izašla na lice mesta i konstatovala da nikakvog obijanja nije bilo, što je potvrdio i sin Đilasove predsednice u Jagodini rekavši da je stan zatekao u istom stanju kao kada je otišao do grada.

- Očekujem i da vidim izjavu tog zaštićenog kriminalca Dragana Đilasa Branislava Radosavljevića, koji šest puta hapšen i jednom osuđivan i da vidim dokle seže laž jednog kriminalca - rekao je Marković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading