MOŽE LI JADNIJE! Đilas preko svojih medija napao građane: Šta je bre, razmaženi Srbi, da nećete možda i po kućama da vas vakcinišu?!

Autor:

Vesti

13.05.2021

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajkun i samoprozvani lider opozicije Dragan Đilas preko medija svog prijatelja Dragana Šolaka ne prestaje da udara na sopstveni narod, pokušavajući da na svaki način omalovažava politiku koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

RepublikaFoto: ST/A. NALBANTJAN
Dragan Đilas

Lider SSP je prvo pljuvao državu lažima kako nema vakcina, a sada kada je Srbija postala lider u vakcinaciji, ne samo u regionu, već u čitavoj Evropi, on je uradio najgoru stvar, pljunuo je na svoj narod.

Naime, on je preko opozicionog medija Nova S objavio tekst u kome navodi kako su Srbi razmaženi, i da samo još fali da se vakcinišu u svojim kućama, aludirajući na sve više vakcinalnih punktova koje je obezbedila država na čelu sa Aleksandrom Vučićem.

Foto: Printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Deka

13.05.2021 10:06

Đilas opet pljuje i vredja svoj narod.