Đorđević: Đilas je sujetna, umišljena i bolesnom mržnjom obuzeta osoba

Autor:

Vesti

13.05.2021

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Opskurni, lažljivi i političke patologije prepun portal, u vlasništvu Dragana Đilasa, finansiran novcem opljačkanim od građana Srbije - juče je objavio izmišljenu 'vest', u kojoj još jednom, ovaj put na izuzetno perfidan, podao ali i vrlo opasan način, dovodi u vezu sina predsednika Aleksandra Vučića, Danila - sa nekim od navijačkih grupa i borbom za prevlast među njima", poručio je član Predsedništva Srpske napredne stranke Zoran Đorđević.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Zoran Đorđević

"Izgleda da je tajkun ovdašnji i političar u pokušaju, imalac tajnih računa na kojima krije novac opljačkan od građana Srbije - Dragan Đilas - svojim „inžinjerskim mozgom“ konačno shvatio da sve njegove tugaljive i praznoslovne priče o sopstvenoj važnosti i političkom značaju nisu ništa drugo do propaganda i laž, i da se on vlasti, ponovo, nikako ne može dokopati, pa čak ni uz pomoć inostranih mentora kojima se zdušno i bučno preporučuje - jer ga građani Srbije neće, niti mu veruju, niti ga poštuju, niti on to po bilo čemu i zaslužuje.

Stoga je, po oprobanom receptu proizvodnje afera, krenuo u kampanju koja po svojoj moralnoj i ljudskoj niskosti prevazilazi sve dosadašnje kampanje laži, uvreda i pretnji kojima je bio izložen predsednik Aleksandar Vučić i, naročito, članovi njegove porodice, a posebno - sin Danilo.

Tobožnje 'objektivni, nezavisni i profesionalni novinari', koji su okupljeni oko tog portala čiji je jedini uređivački i programski koncept - mrzimo Vučića - iskonstruisali su izmišljenu priču o učešću predsednikovog sina na nekakvim sastancima različitih navijačkih grupa i njihovih frakcija, koje se - posle uspešne, odlučne i beskompromisne akcije nadležnih državnih organa i hapšenja Belivukovog klana - sada bore za vodeću poziciju.

Očigledno je da im je takav nalog - da baš to i tako urade - izdao njihov gazda, vlasnik i poslodavac, Dragan Đilas, jer ništa drugo, u svom nemoćnom besu što ga građani Srbije neće, nije mogao svojim 'inžinjerskim mozgom' da smisli. Politički jalov, bez cilja, ideje, plana i vizije, maštovit jedino kada su mržnja i pljačkanje tuđeg novca u pitanju, Dragan Đilas je  naredio svojim zaposlenima da na najogavniji i najpodliji način napadnu Aleksandra Vučića - preko Danila, pokušavajući da tim bednim i niskim lažima destabilizuje predsednika, a samim tim i Srbiju, ne vodeći računa da svojim ogavnim i časti lišenim izmišljotinama dovodi tog mladog čoveka u ozbiljnu opasnost, naročito u ovom trenutku kada borba sa organizovanim kriminalnim grupama iz tog, tzv.'navijačkog', miljea ulazi u svoju završnu fazu.

Namerno je, iz patološke mržnje prema Aleksandru Vučiću, 'zaboravio' taj 'moralni' tajkun samog sebe, pred naručenim kamerama - kao rasplakanog, kako plačljivim glasom traži da deca budu pošteđena i izuzeta iz političkih obračuna, osim ako nije, po svom već toliko puta ispoljenom stavu - mislio da se to odnosi samo na njega, i njegovu decu (koju, uzgred budi rečeno, niko nikada, po imenu niti bilo na koji drugi način, nije ni pomenuo).

Ovim je valjda svima konačno postalo jasno ko je, i šta je, Dragan Đilas zapravo. Šta stvarno i zaista jeste, uprkos medijskom i svakom drugom, agresivnom i bučnom, opljačkanim novcem plaćanom, pokušaju da se predstavi kao neko drugi, častan i čestit.

A on je - sujetna, umišljena i bolesnom mržnjom obuzeta osoba, kojoj ništa nije sveto, koja prezire ljude i koristi ih, koja je spremna zarad novca i vlasti da pređe i potre sve granice ljudskosti i morala, i koja je u svojoj patologiji spremna dotle da ide da u sopstvenoj zemlji izazove sukobe samo zarad ličnih interesa", naveo je u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading