Gak: Verujem u Šapićev doprinos SNS-u

Autor:

Vesti

10.05.2021

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Apsolutno sam siguran da će Aleksandar Šapić dati nemerljiv doprinos Srbiji pripajanjem njegove stranke SNS-u.", izjavio je član beogradskog odbora Srpske napredne stranke Slavko Gak.

RepublikaFoto: Tanjug/S.RADOVANOVIĆ
Slavko Gak

- Političke ideje koje ujedinjuju su uvek motor razvoja a ne kočničar reformi i takva dodatna snaga je uvek potrebna svakoj stranci da nastavi putem koji je već trasirala. Taj put je evropski, to je put napretka, ekonomskog razvoja Srbije, put stvaranja kvalitetnih radnih mesta za građane Srbije. Taj put je težak i mnogi su ga prethodnih godina u Srbiji izbegavali a samo je SNS sa Aleksandrom Vučićem na čelu snažno zakoračila i povukla Srbiju ka teškim ali neophodnim reformama.

U takvim okolnostima sasvim je logično, opravdano i poželjno pridružiti se stranci čije rezulate vidite i cenite i znate da umete i možete da doprinesete. Samo konstruktivna politička scena rađa političare koji to umeju da prepoznaju i da integrišu političke ciljeve u opštu dobrobit za sve građane.

Šapić jeste takav političar i kao takav je dobrodošao u SNS. Ne sumnjam u njegove iskrene namere jer samo vrhunski sportisti kakav je on znaju šta znači fer-plej, šta je upornost, šta je borbenost da se dođe do cilja, ali i koliko bole porazi i kako se najbrže od njih oporaviti. Njegovi rezultati u sportu i dalje su nedostižni, a za mnoge bivše sportiste to su i njegovi dosadašnji rezultati u politici. Naš nekadšnji vaterpolo kolega Danilo Ikodinović opredelio se za mržnju i osporavanje drugih, opredelio se za duh koji nije sportski, opredelio se za manifestaciju nemoći i loših izbora van sportskog terena. Za razliku od takve politike Šapić je odlučio da nastavi da daje golove. Siguran sam da će čovek koji je toliko puno dao srpskom sportu, u najmanju ruku, podjednak trag ostaviti i u srpskoj politici - poručio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading