ŠAPIĆ OTKRIO: Evo kada se formalizuje ujedinjenje SNS i SPAS

Autor:

Vesti

07.05.2021

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srpskog patriotaskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je danas da sa predsednikom SNS Aleksandrom Vučićem nije razgovarao o mogućnosti da bude gradonačelnik, kao ni o preuzimanju gradskih odbora ili funkcija.

RepublikaFoto: ST/Nemanja Pančić, Tanjug/Strahinja Aćimović
Aleksandar Šapić i Aleksandar Vučić

On je gostujući na K1 televiziji rekao da će, kako se budu približavali izbori, izaći pred građane za mesto sa koga može najviše da da.

- Siguran sam da ćemo izaći sa najsnažnijom formacijom za sva moguća mesta u zemlji - rekao je Šapić i dodao da morate da budete politički laik i da povežete ujedinjenje SNS i SPAS-a sa prikupljanjem većeg broja glasova.

On je potvrdio da će ujedinjenje dve stranke da se formalizuje u maju i istakao da je to strateška saradnja poduprta mnogim stvarima, pre svega istim pogledima na brojna pitanja.

Kako je rekao, razgovori još uvek nisu zvanično pokrenuti, a dve stranke će narednih dana sesti da nastave šta je Vučić najavio.

- Mi smo o tome razgovarali i to nije nešto što je palo s neba i što se slučajno dogodilo - rekao je Šapić.

Govoreći o vlasti u Beogradu, Šapić je kazao da je prethodnih nekoliko godina mnogo stvari dobro urađeno i da nema zamerke za lokalnu politiku vođenu u prethodnom peridu.

Upitan da li ga pogađaju negativni komentari da se prodao, Šapić kaže da ljudi kada žele da vas povrede to mogu da urade na bilo koji način, a da on nije promenio nijedan svoj važan politički stav.

- Poštovanje koje je pokazano prema meni od strane Vučića je veliko, daleko veće nego oni kojima sam sve dao. I to ne mogu da ne cenim. Postoji neka vera u mene, sa njim nikada nisam radio, a neki kojima sam sve dao su mi lepo vratili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading