AKO BEŽITE IZ GRADA ZA PRAZNIKE, OVO MORATE DA ZNATE! Evo gde su moguće gužve i zastoji!

Autor: Republika

Vesti

29.04.2021

10:33

Informišite se o stanju na putevima ukoliko za praznike imate nameru da pobegnete iz gradske vreve!

ST/N. MANDIĆ
Naplatna rampa

Na auto-putu E-75, na deonici petlja Trupale-petlja Niš Jug, do 28. maja biće izvođeni radovi na rehabilitaciji kolovoza.

U zoni radova za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka u smeru Beograd-Niš, dok se saobraćaj odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom, saopštili su Putevi Sbije.

Auto-put E-75, petlja Žednik - petlja Subotica jug, u smeru ka Subotici, od 7 do 16.00 časova, radovi na redovnom održavanju u pokretu. Saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom, dok je za saobraćaj zatvorena vozna saobraćajna traka, do 7. maja.

Na auto-putu E-75, u zoni petlje Vrbas, u smeru ka Subotici, do 7. maja od 7 do 16 č, radovi na zameni žičane ograde. Saobraćaj se odvija preticajnom i voznom saobraćajnom trakom, dok je za saobraćaj zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

Leskovac centar - Predejane, danas od 7 do 17 časova radovi na postavljanju elastične ograde, uz naizmenično propuštanje vozila.

Prijepolje-Barski Most, u mestu Zavinograđe, radovi na sanaciji klizišta, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 7.25 časova, na graničnom prelazu Batrovci, zadržavanje na izlazu za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

 

 

 

Komentari (0)

Loading