PITALI SU VUČIĆA O GORUĆOJ TEMI U SRBIJI: Predsednik dao nedvosmislen odgovor o aferi "Palma"

Autor: Republika

Vesti

28.04.2021

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je aferu "Palma".

RepublikaFoto: Tanjug/Strahinja Aćimović
Aleksandar Vučić i Dragan Marković Palma

- Niko neće da štiti Markovića ako je nešto počinio. Niko neće nikoga da štiti - decidno je odgovorio na novinarska pitanja predsednik u Novom Sadu, nakon polaganja kamena temeljca za izgradnju nove kovid bolnice.

Vučić je podvukao da će institucije raditi svoj posao.

- I suviše je mučnod da se bilo šta komentariše. Nasilnici neće biti zaštićeni, niti da će ih bilo ko štititi - precizirao je predsednik Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/Jadranka Ilić

Podsetimo, u epicentar srpske politčke scene lansirana je afera "Palma" nakon što je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić optužila lidera Jedinstvene Srbije da je organizovao podvođenje maloletnih devojaka u tom gradu.

Palma je u više navrata sve demantovao i najavio kontratužbe protiv Tepićeve.

Inače, predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je nakon polaganja kamena temeljca za izgradnju kovid bolnice govorio o brojnim temema.

Kao što je Republika već pisala, predsednik je otkrio da je u Srbiju stigao lek za koronu. Uz to, šef države je poslao i jasnu poruku Prištini, a otkrio je i koliko ljudi se prijavilo za državnu pomoć od 60 evra u prvih 12 sati od kako je ta usluga dostupna.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Zeljko

28.04.2021 14:38

Ako stvrano postoje žrtve, svedoci i dokazi da je Palma kriv trebalo bi do sada da se jave, a ne da se razglaba u javnosti, tako da se slažem sa ovim što Vučić kaže.

Stevan

28.04.2021 19:48

Bez obzira šta mislili i govorili neobjektivñi ljudi, sistem postoji i dobro funkcioniše. Što se konkretnog slučaja tiče, tužilaštvo, policija i sud će učiniti svoje. Nema nedodirljivih.

Ivana

28.04.2021 20:26

Ako jepalma zaista kriv odgovaraće, ali mislim da je ovde reč o prevari i laži Dragana Đilasa da bi se dočepao Jagodine jer je svetstan dragan Đilas da je Jagodina najrazvijeniji grad u Srbiji, sa svim okolnim selima.