PREDSEDNIK VUČIĆ DRUGU DOZU VAKCINE PRIMA U DOLJEVCU! Otkrio i zašto!

Autor: Republika

Vesti

23.04.2021

19:05 >> 19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić apelovao je večeras na građane da se vakcinišu, navodeći da je to preduslov da Srbija ide napred, da otvori ekonimiju i realizuje sve predviđene infrastrukturne projekte.

RepublikaFoto: Tanjug/Strahinja Aćimović

On je za Dnevnik RTS rekao da trenutno rasolažemo sa 150.000 vakcina za prvu dozu i da je sačuvano koliko je potrebno za drugu dozu Sputnjika V i Fajzera, a da u ponedeljak stiže još pola miliona kineskih vakcina.

On je posebno aelovao na građane u Novom Pazaru, Sjenici, Tutinu da se vakcinišu, navodeći da je tamo najveća stopa smrtnosti i bila, a da je i sada.


Zamolio je i ljude u tamnavskom delu, od Obrenovca, Uba, Lajkovca, Mionice da se vakcinisu, kao i u Nišavskom okrugu, Doljevcu, Merošini, Žagubici i drugim opštinama.

Najavio je da će u utorak imati sastanak u Gadžinom hanu i da će verovatrno u Doljevcu primiti drugu dozu vakcine, jer je u tom mestu svega 12 odsto građana primilo prvu dozu.

U Nišu je skoro 45 odsto građana primilo prvu dozu, kazao je Vučić i napomenuo kolika je razlika među mestima.

On je naveo i da sada u Novom Sadu sada ima više problema nego u Nišu i da tamo najmanje pada broj obolelih.

Ukazuje da ljudi iz sveta dolaze u Srbiju da se vakcinišu i apelovao na naše građane da ne slušaju gluposti i da treba da dođemo do 3 miliona vakcinisanih da bi Srbija živela normalno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Aca

23.04.2021 20:00

Ličnim primerom predsednik motiviše gradjane naše zemlje da prime vakcinu, i na taj način se zaštite od Covida.

Aca

23.04.2021 20:01

Pozdravljam inicijativu da se presednik i vakciniše, i revakciniše u manjim mestima, jer na taj način podstiče ostale gradjane na isti korak.

Vera

23.04.2021 20:37

Ovo je primer je coveka koji veruje u ceo zdravstveni sistem Srbije. Mozete primiti vakcinu u celoj zemlji u svakom domu zdravlja, ambulanti na najbolji, najefikasniji .nacin

Mara

23.04.2021 22:20

Zdravlje na prvom mestu , sve ostalo nije bitno. Što se više naših građana vakciniše , sačuvaće sebe i svoje najmilije.