VUČIĆA KAO DA JE BOG POSLAO: Fudbalski trener imao samo reči hvale za srpskog predsednika

Autor: Republika

Vesti

21.04.2021

07:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proizvodnja ruske vakcine u Institutu Torlak, za koju je zaslužan državni vrh Srbije na čelu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, oduševila je poznatog fudbalskog trenera Dragoslava Stepanovića.

RepublikaFoto: Starsport
Dragoslav Stepanović

U intervjuu za beogradske medijie, Stepanović je govorio o situaciji sa pandemijom koronavirusa i vakcini koju je primio i pomenuo šefa države.

Stepanović je, između ostalog, napravio paralelu sa Titovom Jugoslavijom i procesom vakcinacije u bivšoj državi i ocenio da je pokretanje proizvodnje ruske vakcine nesumnjiv uspeh.

Primio sam AstraZeneka vakcinu sedmog aprila i 30. juna bi trebalo da primim drugu vakcinu. Sve je bilo u redu, nisam imao neželjene reakcije, ova vakcina daje 96, 97 odsto od korone. Ove ostale manje štite, ali neko je napisao da se stvara tromb i sad ljudi kad čuju tromb nemaju pojma. Ne znaju ni šta je to, ni ko je taj tromb, nego nećemo tu, nego ćemo neku drugu. To će sad jedni protiv drugih da pričaju, da bi prodali svoju vakcinu. U onoj Jugoslaviji verovatno se Tito zadužio da nije ni znao koliko se zadužio, ali mi dođemo u školu i kažu nam: "Zasuči rukav", ti zasučeš rukav, on ti udari vakcinu. Niti si pitao koja vakcina, niti zašto, ni ti, ni tvoji roditelji i svi su bili zdravi. Izborila se sa tri boginje, dečijom paralizom i tuberkulozom - rekao je Stepanović u podvukao:

- Evo šta se sad dešava, Vučić kao da ga je Bog poslao, on će da pravi vakcine sa Rusima - rekao je Stepanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
Ana

21.04.2021 08:31

Cenimo svi koji volimo nasu drzavu, sve sto je nabavljeno na vreme i sto imamo izbor od 4 vrste vakcina

Anka

21.04.2021 08:32

Evo iz prve ruke iskustvo sa AstraZeneka vakcinom.

Mila

21.04.2021 08:32

Zahvaljujući Vučiću Srbija ima titulu lidera u procesu imunizacije.

Bokica

21.04.2021 08:32

Konačno imamo predsednika koji se bori za ovaj narod.