(VIDEO) Predsednik Vučić se oglasio i POSLAO PORUKU za građane: Večeras pogledajte “Daru”

Autor:

Vesti

22.04.2021

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije se posle napornog dana objavio na svom Instagram nalogu i sa građanima podelio svoje utiske sa današnjih sastanaka, rekavši da očekuje ministra inostranih poslova Nemačke, gospodina Hajko Masa.

RepublikaFoto: KlikTV/Pink
Aleksandar Vučić

On je takođe pozvao sve građane da večeras pogledaju film “Dara iz Jasenovca” koji će se prikazivati na RTS-u.

- Ovo je jedan od onih dana kada, čini vam se čini da ništa ne možete da stignete, jutros pre sedam smo krenuli za Banjaluku, odmah po povratku iz Banjaluke razgovor sa Atlanskim savetom, zatim obeležavanje Jasenovačkih žrtava i otvaranju izložbe u Istorijskom muzeju Srbije a sada u kompleksu vile Mir očekujem važnog ministra inostranih poslova Nemačke gospodina Hajka Masa. Molim vas da večeras pogledate film od 21 čas na RTS "Dara iz Jasenovca". Važno je zbog našeg sećanja - naveo je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Bojan

22.04.2021 20:52

Film " Dara iz Jasenovca" je istina o kojoj se dugo cutalo.Nema razloga da cutimo o gnusnoj sudbini dece i odraslih.Nema razloga da cutimo o neopisivoj boli naseg naroda.

Tanja

23.04.2021 06:48

Naše žrtve u Jasenovcu nikada nećemo da zaboravimo.

Bobana

23.04.2021 06:52

Ovo je veoma potresna priča o stradanju naroda koja će zauvek ostati u sećanju, prošlost se ne može menjati.Nema ni jedan jedini razlog da ćutimo o gnusnoj sudbini dece i odraslih.