Zlatko Lutovac: Nivo i reputacija Aleksandra Vučića u regionu i svetu su NEDOSANJANI SAN za Mila Đukanovića

Autor:

Vesti

21.04.2021

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekonomista Zlatko Lutovac komentarisao je najnoviji napad Mila Đukanovića i crne Gore na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: Printscreen
Zlatko Lutovac

Kako je istakao Lutovac, predsednik Crne Gore je pokušao da iznudi direktnu reakciju Vučića.

- Milo iznova pokušava da iznudi direktnu reakciju Predsednika Republike Srbije, svojim najnovijim nasrtajima na adresu Aleksandra Vučića kome u najmanju ruku nije ni blizu ni po jednom parametru. Voleo bi on (Milo) da uđe u polemiku sa Vučićem, međutim nivo i reputacija Predsednika Srbije u regionu i svetu su nedosanjani san 30-godišnjeg vladara Crne Gore - istakao je Lutovac i dodao:

- Neuporediv je sa našim šefom države ni po kom osnovu i zato ispaljuje bljuvotine, nebi li isprovocirao ikakvu reakciju i ušao u polemiku koja njemu odgovara. O nekakvom srpskom svetu, srpskom hegemonizmu i o nazovi ugroženosti države Crne Gore. Koliko vidim ovde su za 30 godina najviše ugoženi građani Crne Gore srpske nacionalnosti kojima su bila oduzeta prava na rad na zapošljavanje veru i sve ostalo.

Lutovac dalje ističe da Srbiji kao regionalnoj sili nije u domenu da raspravlja sa predsednicima susednih država banalnih izjava njenih lidera.

- Predsednik Vučić vodi na geopolitičkom planu mnogo značajniju politiku do koje Đukanović ne može da dobaci, verujem da je tim povodom Milo Đukanović i pokušao da sebe nekako ugura u tu prvu ligu ali na njegovu žalost on nikad nije ni bio tamo. Svi dobro znamo viziju Predsednika Srbije a to je jaka i stabilna Srbija za razliku od vizije Mila Đukanovića, kome je bitan isključivo opstanak na vlasti za koju je spreman da menja veru, naciju ime i prezime što je već i uradio - ističe Lutovac i na kraju zaključuje.

- Pošto nema šta da priča Đukanović o fabrikama, putevima i bolnicama jer ništa nije ni izgradio, pokšava jeftinim dnevno političkim poenima u maniru 90 godina da ubere neki politički poen kod njegovih komita. Na kraju oće u šumu samo još da saznamo iz kog razloga, u svakom slučaju samo neka on radi svoj posao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Zeljko

21.04.2021 19:41

Trista godina Milo da bude na vlasti neće dostići deo onoga što je Vučić postigao za svoju zemlju.

Branko N

22.04.2021 05:11

@Zeljko - Zeljko:Milo je najveća bruka Crne Gore. Srbi mu nikada neće oprostiti što je priznao nezavisnost Kosova.

Jeca

21.04.2021 19:44

Naš predsednik nije nikad padao na te sitne provokacije,a očigledno je da svi s njim imaju problem jer niko ne može ni u čemu da mu parira

Marijana

21.04.2021 20:00

Tačno rečeno. O uspehu koji je Srbija postigla za kratko vreme, Milo može samo da sanja.