VUČIĆ: Drago mi je da sam NAJVEĆA PRETNJA onima koji pričaju o "velikoj Albaniji"!

Autor: Republika

Vesti

17.04.2021

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da mu je drago da je on najveća pretnja ideji "velike Albanije" o kojoj se otvoreno priča i niko na to ne reaguje.

RepublikaFoto: Printscreen/B92
Vučić u Fokusu

Premijer Albanije Salji Beriša izjavio je da je srpski predsednik najveći neprijatelj ujedinjenja i stvaranja "velike Albanije".

Vučić je to kratko prokomentarisao...

- Izbori su u Albaniji za neki dan i tamo je trazlika, koliko sam video u 20 posto i pitanje je ko će pobediti. IzaBaše, stoji Beriša sa celom pričom sa severa Albanije i teretom iz prošlosti, ali to je njihova stvar. Drago mi je što sam im najveća smetnja jer oni otvoreno govore o ideji velike Albanije - rekao je Vučić. 

- Ćute i u Beogradu, pa čak i hvale protagoniste tih ideja. jel vas bar nekad sramota od sebe, od toga autošovinizma - upisao je predsednik. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Nina

17.04.2021 20:36

Velika podrška za sve što je rekao i za sve što radi, naša zemlja je nikad jača

Vesna

17.04.2021 20:49

Mir sacuvati!

Koka

18.04.2021 08:04

Mislim da je Pristina preteruje i da taj dijalog sa njima nema nikakvog smisla. Kompromis sa njima je nemoguc. Predsednik se stvarno lavovski bori

Ivana

18.04.2021 11:34

Srbija poštuje teritirijalni integritet i suverenitet i od stvaranja Velike Albanije i Velike Srbije nema ništa, već se Vučić boriti da KiM ostane u granicama Srbije.