VOJSKA MORA BITI U STANJU ODMAH DA INTERVENIŠE! Dramatično upozorenje srpskog političara: OPASNO JE TO ŠTO ALBANCI RADE!

Autor: Republika

Vesti

11.04.2021

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SRS Vojislav Šešelj izjavio je u jutarnjem programu TV Pink da Srbima na Kosovu i Metohiji preti opasnost od vojne baze koju Albanci grade za svoje paravojedinice na brdu Crnuša.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Foto: Ilustracija

- Mi moramo biti veoma oprezni, naša vojska mora biti spremna da se ta opasnost pretvori u realnu, kako bi odmah intervenisala. To je strataški veoma važan položaj i odatle se dobrim artiljerijskim oružjem mora i ceo sever Kosova i Metohije kontrolisati. Opasno je i to što Albanci nemaju pravo na vojne baze. Nemaju pravo po Rezoluciji 12/44 - rekao je dr Šešelj.

Predsednik SRS je istakao da su Albanci u južnoj srpskoj pokrajini izgradili svoju vojnu bazu bez odobrenja Saveta bezbednosti.

- Te stvari ne idu na dobro i mi ćemo to jednom morati rešavati malo strožim merama. Bolje bi bilo da postignemo kompromis da Kosovo i Metohija ostanu u sastavu Srbije, a da Albanci dobiju visok stepen autonomije, pa čak i ta autonomija da im bude garantovana od Saveta bezbednosti, ali otcepljenje Kosova i Metohije ne može biti realna opcija, niti tema razgovora. Nema šta o tome da se razgovara, to ne treba dopustiti - izjavio je lider radikala.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Toza NS

11.04.2021 10:10

Eto Šešeljev i kumov mu sin neka idu. Mene jedino lopatom da nateraju, u vojsku a i to prvo da me pronađu.

Solo

29.05.2021 16:39

@Toza NS - Kako god se okrene ili u mirnodopskom sluzenju vojnog roka od 6 meseci je nista spektarularno u odnosu na ratnom stanju sluzenje vojnog roka je mnogo mnogo duze od 6 meseci. Bilo kako bilo to Tozama negine jer Srbija mora da zapuca kad tad jer je okruzena pretecim zemljama koje forsiraju NATO i Ameri a specijalno Hrvatska koja se stalno uporedjuje sa nama, Albanci konstantno provociraju i muslimani iz Bosne koji opet hoce da se igraju rata.. Kako god okrenes Tozama to negine...mirnodopsko ili ratno