ĐILASOVI MEDIJI PRAVE ŽRTVU OD BIVŠEG DIREKTORA AERODORMA: Tvrde da mu Vučić namešta hapšenje!

Autor:

Vesti

31.03.2021

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal tajkuna Dragana Đilasa Direktno.rs zbog njegovog kuma Mlađana Đorđevića pravi žrtvu od bivšeg direktora beogradskog aerodroma Sašu Vlaisavljevića, tvrdeći da mu predsednik Srbije Aleksandar Vučić namešta hapšenje.

RepublikaFoto: Republika.rs
Saša Vlaisavljević i Mlađan Đorđević

Naime, u vreme dok je Dragan Đilas bio gradonačelnik, Vlaisavljević je bio gradski menadžer. A  Nevladina organizacija "Naša Srbija", gde je Mlađa Đorđević bio direktor redovno se sponzorisala parama Aerodroma "Nikola Tesla".

- Vlaisavljević se ni sada ne štedi da pomognu starom prijatelju Mlađi Đorđeviću. Kako je ranije pričao, nikad se ne zna, da Mlađa Đorđević može da dođe na vlast jer ima podršku van zemlje. I da će on tada moći da bira funkciju - tvrdi izvor Srpskog telegrafa blizak bivšem direktoru Aerodroma.

Opozicioni mediji Dragana Đilasa sada prve žrtvu od njega, tvrdeći kako mu Vučić sprema hapšenje, i to samo zato što policija istražuje Mlađinog pajtosa.

Podsetimo, Srpski telegraf je pisao kako bivši direktor Aerodroma širi glasine da će biti novi predsednik FSS, a zapravo je istina drugačija, jer je policija pokrenula sveobuhvatnu istragu poslovanja Aerodroma u njegovom mandatu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading