ŠTO JE BABI MILO... Bivši direktor Aerodroma Vlaisavljević širi glasine da će biti predsednik FSS, istina je DRASTIČNO DRUGAČIJA!

Autor: Republika

Vesti

31.03.2021

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši direktor aerodroma Nikola Tesla Šaša Vlaisavljević ima velike ambicije da dođe na čelo fudbalskog saveza Srbije, otkriva Republika. Međutim, kako saznajemo, policija je pokrenula sveobuhvatnu istragu poslovanja Aerodroma u Vlaisavljevićevom mandatu, pa se vrlo laku može desiti da umesto na Terazijama 35 on završi na mnogo manje prijatnom mestu.

RepublikaFoto: Promo foto
Saša Vlaisavljević

Nakon što je dojučerašnji predsednik FSS Slaviša Kokeza podneo ostavku pošto se njegovo ime pojavljivalo u medijima u vezi sa prisluškivanjem predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Vlaisavljeć je umislio da bi baš on mogao da vodi Fudbalski savez Srbije.

- Njegovi apetiti su ogromni i on se već vidi na čelu FSS. Štaviše, Vlaisavljević namerno u pojedine medije gura spekulacije da ga mnogi iz vrha države vide na čelu Fudbalskog saveza - objašnjava sagovornik Republike.

Prema njegovim rečima, ne samo da Vlaisavljević protura priče da će biti prvi čovek FSS, već neretko svoje ime "ubacuje" i na druge funkcije.

Kako on objašnjava, Vlaisavljevićevim maštarijama vrlo često nema kraja.

- Umislio je da je bogom dan! Jedan dan se probudi i priča da će biti direktor EPS, drugi dan sebe vidi kao prvog čoveka EPS. Čas priča da će na čelo FSS, čas da će voditi "Železnice". Umislio je da bi svim tim odgovornim funkcijama mogao jednako dobro da odgovori. Sve to nema veze sa istinom - objašnjava naš izvor i dodaje da su stvari po Vlaisavljevića zapravo znatno kompikovanije.

Naime, kako saznaje Republika, policija je pokrenula ozbiljnu istragu u kojoj se proverava poslovanje Aerodroma u Vlaisavljevićevo vreme.

- Nemojte se iznenaditi ako dođe do toga Vlaisavljević, umesto predsednika FSS ili direktora nekog od javnih preduzeća, završi na nekom drastično manje prijatnom mestu - zaključio je naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading