ŠPANCI PRIPREMAJU BRUTALNO PONIŽENJE: FIFA ih ucenila da moraju da ugoste tzv. Kosovo, ali ovo NE MOGU DA IM ZABRANE!

Autor:

Sport

31.03.2021

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Španije igra meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv lažne države Kosova, a uprkos tome što Španci ne prizaju ovu takozvanu državu, morali su da se povinuju pravilima FIFA i UEFA, ali ne svim.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači Kosova

Naime, kako piše ugledni list Marka, komentatoru španske javne televizije "La 1" zabranjeno je da kostisti ime "Kosovo" jer ta država ne priznaje njenu nezavisnost.

Ostaje samo pitanje kako će da oslovljava goste...

Toliko daleko će otići dalje nosilac TV prava da uopšte neće emitovati trenutak kada bude išla tzv. kosovska himna, kao i da u kadru neće biti njihova zastava.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kosovo - Švedska

Ostaje da se vidi krajnji epilog, ali već sada u Prištini su podigli glas putem medija, ali i na licu mesta insistirajući na imenu "Kosovo" pred domaćim novinarima.

Ono što je već sada jasno je da se Španci nikada nisu susreli sa ovom situacijom, a na testu će biti još Grci i Gruzini, koji takođe nisu priznali nezavisnost južne srpske pokrajine.

Utakmica u Sevilji zakazana je za 20.45.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading