(VIDEO) Slobodan Stupar vređa Rusiju i bliskost našeg i ruskog naroda, a Đilas i Obradović na to ćute!

Autor: Republika

Vesti

28.03.2021

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Stupar vređa Rusiju i bliskost naše zemlje i našeg naroda sa bratskim ruskim narodom, a Boško Obradović i Dragan Đilas na te uvrede ćute.

RepublikaFoto: Printscreen
Slobodan Stupar

U večerašnjoj emisiji "Utisak nedelje" sam Dragan Đilas izneo je više neistina, ali je osim njega i Boška Obradovića gost i novinar Slobodan Stupar koji je iskoristio priliku da vređa odnos Srbije i Rusije i da se na taj način naruga jakom prijateljstvu dve države i dva bratska naroda. 

Pogledajte u videu šta je tačno rekao: 

Stupar, dakle, smatra da je, kako on kaže, pravljenje od građana Srbije "nekakvim rusofilima" neprihvatljivo. 

Ono što takođe treba primetiti jeste da ni Đilas, a ni Boško Obradović nisu reagovali na takvu izjavu i nije im zasmetala izjava koja je pokušaj narušavanja prijateljstva dve bratske zemlje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Drasko

28.03.2021 20:41

Dragan Đilas primio rusku vakcinu i tada mu Rusija nije smetala, a sad ga baš briga za studiju jer misli da to tako treba.

Zeljko

28.03.2021 21:06

Za Obradovića nisam ni očekivao da se javi, ali Đilas je primio rusku vakcinu. Rusi su mu spasili život i zdravlje a on ćuti.

Milena

29.03.2021 05:13

Dragan Đilas je još jednom pokazao koliki je licimer, pa zar je moguće, primi rusku vakcinu i tada mu Rusija nije smetala, a sad ga baš briga za studiju jer misli da to tako treba.

latinka22

29.03.2021 05:16

Stuparu to nije stvarno u redu da vredjas Rusiju.